Hitta det dolda värdet med Stena Recycling

Hitta det dolda värdet med Stena Recycling - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Hitta det dolda värdet med Stena Recycling, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Hitta det dolda värdet med Stena Recycling
länk : Hitta det dolda värdet med Stena Recycling

Läs också


Hitta det dolda värdet med Stena Recycling

Denna text är publicerad av Stena Recycling.

Återvinningsexperten Stena Recycling återvinner mer än 5 miljoner ton material varje år i fem länder. Material som tidigare blev avfall blir med modern teknik ny råvara och får därmed ett nytt liv och ett nytt värde.

- Många av våra kunder blir förvånade över att det som verkade vara ett obetydligt och kanske kostsamt avfall kan bli till en intäkt. Ibland ökar värdet bara genom en bättre sortering men oftast handlar det om professionell analys av hela produktionsprocessen med hjälp av våra experter, berättar Claes Lundberg, Head of Business and Products, Stena Recycling.

ALLTING ÄR RESURSER

För Stena Recycling är alla typer av spill och restmaterial resurser som kan och bör återvinnas – om och om igen. När deras material- och branschspecialister arbetar tillsammans med tillverkande industrier hittar de ofta dolda värden i restavfallen. Deras avancerade återvinningsprocesser gör att de får ut renare material och möter efterfrågan i nästa del av kedjan vilket företagens verksamhet mer hållbara samtidigt som de blir mer lönsamma.

- Stena har även investerat rejält i ny modern teknik för att kunna öka återvinningsgraden men viss expertkunskap kan aldrig ersättas av teknik. Det behövs år av erfarenhet och ett kreativt sinne för att hitta de dolda värdena, säger Peter Andersson, Affärsområdeschef Metall, Stena Recycling.

TILLGÅNG TILL VÄRLDSMARKNADEN

Stena Recycling återvinner 5 miljoner ton restmaterial varje år - en enorm siffra. I och med deras stora volymer gör det dem till en trovärdig leverantör av återvunna råvaror. De samarbetar med fler än 400 stålverk, gjuterier, smältverk, pappersbruk och råvaruinköpare över hela världen och säkerställer god avsättning av ditt material.



Intervju med Peter Andersson.

IT STARTS HERE!

Kontakta: Claes Lundberg: claes.lundberg@stenarecycling.se
Jörgen Andersson: jorgen.andersson@stenametall.se

Denna text är publicerad av Stena Recycling.


således artikel Hitta det dolda värdet med Stena Recycling

det är alla artiklar Hitta det dolda värdet med Stena Recycling Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Hitta det dolda värdet med Stena Recycling adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/hitta-det-dolda-vardet-med-stena.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Hitta det dolda värdet med Stena Recycling"

Skicka en kommentar