Lax på paprikabädd

Lax på paprikabädd - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Lax på paprikabädd, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Lax på paprikabädd
länk : Lax på paprikabädd

Läs också


Lax på paprikabädd

Lax på paprikabädd
2 port.

2 strimlade paprikor (inte så stora)
1 gul lök i tunna klyftor eller 3 kvartade schalottenlökar
1 finhackad röd chili
laxfiléer
1 dl cashewnötsmjölk
2 tsk pressad citronsaft
örtsalt och malen vitpeppar
kokosolja

Sätt ugnen på 100°. Blanda paprika, lök och chili på ugnsfat, lägg på lax och häll över nötmjölk blandat med citronsaft. Salta, peppra och klicka på kokosolja. Ugnsbaka ca 1 ½ timme.


Hmm... är det verkligen vettigt med vildfångad Pinklax från Ochotska havet norr om Japan. Transportsträckan, fisket, Fukushima...

Odlade laxen har fått extremt dåligt rykte (höga halter av kemikalier), den KRAV-märkta borde ju vara bättre kan man tycka? Vildfångade laxen tycks oftast förordas vara det bästa valet, dock inte vildfångad svensk lax vilken lär innehålla höga halter miljögifter, speciellt de fångade i Östersjön, Bottenviken, Vänern och Vättern.

Svårt det här med lax... visade sig ju inte vara så nyttigt (varken för hälsa eller miljö) som vi en gång trodde i vårt naiva förflutna.





således artikel Lax på paprikabädd

det är alla artiklar Lax på paprikabädd Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Lax på paprikabädd adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/lax-pa-paprikabadd.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Lax på paprikabädd"

Skicka en kommentar