MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran

MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran
länk : MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran

Läs också


MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran

Dags för MÖP-måndag igen, och denna gång handlar det om den genomgående omåttligt populäre chefen, överbefälhavaren Micael Bydén, som idag räddade veterandagen åt en tågstrandad veteran.
Överbefälhavaren Micael Bydén, fyrstjärnig general.
En veteran skulle idag ta tåget till Stockholm för ett 50-årsjubileum i samband med veterandagen, men blev sittande på ett försenat tåg. Detta twittrades ut av en privatperson som satt bredvid, fångades upp av Försvarsmakten, och nu kommer veteranen mötas av ÖB Micael Bydén, som kompensation för att ha missat själva firandet.
Överbefälhavare Micael Bydén tar sig tid att ställa upp på en selfie.
Genomgående är överbefälhavaren Bydén omåttligt populär i leden. Han sägs aldrig glömma ett namn, inte ens på någon i uniform, och har en social kompetens som är perfekt för rollen som ÖB. Samtidigt som han ska råda över Försvarsmaktens helhet och kämpa mot snåla politiker, så tar han sig tiden för personliga engagemang som för veteranen ovan. Eller så rockar han loss med falsksång på scenen tillsammans med Fältartisterna under Veterandagen. För övrigt inte första, och knappast sista gången han bjuder på sig själv i sång på scen, även om det kanske inte är inför den svenska allmänheten utan bara för skaror av kvinnor och män i grönt eller blått.
Micael Bydén lyssnar ingående på en av sina underställdas synpunkter och funderingar på Försvarets Forum i Almedalen.
Sammantaget är Bydén rätt man på rätt plats och betraktas knappast bara som chef, utan också som en ledare de underställda följer. 

Samtidigt står och faller förstås inte svenskt försvar med ÖB. Sverige leds i krig inte direkt av ÖB, utan av insatsledningen INS, uppdelat i insatsstaben INSS, armetaktisk stab ATS, flygtaktisk stab FTS och marintaktisk stab MTS med tillhörande chefer. 
Alltid tillgänglig.
Men ÖB besitter utifrån den allmänna uppfattningen absolut de egenskaper som de anställda och frivilliga inom svenskt försvar ser upp till. En korrekt och bra rekrytering till posten av försvarsminister Hultqvist är nog den samlade bedömningen.

Samtidigt kan man under den sociala ytan ana en sann krigare, som kommer vara en stenhård och beslutsam tillgång den dag det smäller. 


således artikel MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran

det är alla artiklar MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/mop-mandag-ob-micael-byden-raddar.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "MÖP-måndag: ÖB Micael Bydén räddar veterandagen åt tågstrandad veteran"

Skicka en kommentar