Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt

Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt
länk : Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt

Läs också


Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt

Rättsmedicinalverket rapporterade idag om hur många av de sk ensamkommande asylsökande barnen i själva verket har ljugit om sin ålder och är över 18 år gamla. 76% av de frivilligt testade visar sig vara vuxna, vilket endast överraskar miljöpartister. Samtidigt skyller regeringen på Moderaterna och Moderaterna på regeringen, medan svaret nog bör sökas hos Miljöpartiets faktaresistens.

Rättsmedicinalverket, dvs de som t ex fastställer åldern på rättsmedicinska fall och vars bedömningar håller i domstol, har än så länge testat 581 frivilliga fall. Av dessa visar sig 76% ha ljugit om sin ålder när de hävdat att de är barn.

Detta överraskar absolut ingen alls, utom möjligen Miljöpartiet. Partiet antog i helgen att alla sk ensamkommande "barn" ska få asylamnesti oavsett bakgrund, vilket visar på saknad insikt och fortsatt faktaresistens.

På Twitter skyller migrationsminister Morgan Johansson (s) på Moderaterna.
Men den genomgående tråden är faktiskt Miljöpartiet.

Invandringen till Sverige släpptes 2010 de facto fri enligt Reinfeldtdoktrinens "vi samarbetar inte med rasister" och den sk chockdoktrinen infördes, dvs att man antog Miljöpartiets invandringspolitik att Sverige ska stå för skattefinansierad välfärd åt alla som kan ta sig till landet. Tanken var att minska stödet för SD genom att maximera invandringen, så folk förstår vad som är bäst för dem. Sedan bildade Miljöpartiet regering 2014 och fortsatte med denna politik, vilket förklarar varför det först nu återinförts ålderstester, om än frivilliga. Under tiden har stödet för SD istället skjutit i höjden, eftersom det inte fungerar med Reinfeldts chockdoktrin.

Miljöpartiet får gärna svara på hur mycket deras vägran till ålderstester kostat t ex svenska skolan och svensk ungdomsvård när resurser avsedda för barn istället gått till vuxna?

Samtidigt ska man komma ihåg att dessa 76% avser de som frivilligt gått med på en åldersbedömning och alltså trott sig ha en chans att bli bedömda som barn.

Värt att notera att det rättsmedicinska utlåtandet i 23% av fallen säger att den undersökte möjligen är under 18 år. Endast i 1% av fallen är de möjligen över 18 år. Övriga 76% är man säkra på. Viktigt är också att de som testas är de där Migrationsverket ifrågasätter angiven ålder. Det betyder inte att denna siffra gäller alla.

Det blir nu bråttom för Miljöpartiet att få igenom sin amnesti och ge asyl till alla de som ljugit om sin ålder. Man kan också tänka sig att frivilligheten i att utsättas för test kommer förändras framöver när det går upp för asylsökande ensamkommande att lögner kommer avslöjas och testerna därmed upphöra.


således artikel Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt

det är alla artiklar Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/rattsmedicinalverket-76-av.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Rättsmedicinalverket: 76% av ensamkommande "barn" är vuxna - de som testats frivilligt"

Skicka en kommentar