Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling

Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling
länk : Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling

Läs också


Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling


Jag fick som sagt en riktigt välbehövlig rekreation med avkoppling från jobb och hemmabestyr under Kristi himmelsfärds helgen. 
Mannen och jag packade bilen förra torsdagen och for till Älvkarleby där vi bodde tre nätter på Laxön, på vandrarhemmet Café Furiren, som ligger i en underbar miljö med mycket kulturhistoria och fina promenadvägar/leder i dramatisk natur med strömmande vatten och trolsk vegetation. 
För den som är intresserad av sportfiske kan jag tro att det är ett bra ställe att fiska på. Det finns många nya, fina vindskydd och eldplatser i ordning gjorda i nedre delen av Dalälven, nedanför Älvkarlebyfallen.


Men för oss blev det inget fiske utan vi tog istället flera promenader i området. 
Bland annat gick vi en pilgrimsled runt fallet med en helande källa på vägen. 
Jag undrar om de döda daggmaskarna i källan var anledningen till vattnets hälsoeffekter!? Jag vågade dock aldrig prova...
Det finns även flera hängbroar som går kors och tvärs över fallen. Lite läskiga att gå över när man är flera på bron. Man liksom möter bron i steget när den kommer i gungning. 


Anledningen till att vi gjord en utflykt till Älvkarleby var att vi skulle besöka dottern som just nu gör sin djurskötarpraktik i Furuviksparken. En liten trevlig park med inte så många djur men med fin och trevlig miljö att strosa kring i med bl a gamla fäbodar precis intill havet.
Och för de som gillar karuseller så finns det ju ett tivoli också...  


Picknickfilten kom också till användning under de här dagarna :)


En riktigt rekreations resa alltså, med mycket frisk luft, motion och avkoppling. 



således artikel Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling

det är alla artiklar Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/rekreation-med-frisk-luft-motion-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Rekreation med frisk luft, motion och avkoppling"

Skicka en kommentar