Wow - ESC-vinnaren i radio

Wow - ESC-vinnaren i radio - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Wow - ESC-vinnaren i radio, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Wow - ESC-vinnaren i radio
länk : Wow - ESC-vinnaren i radio

Läs också


Wow - ESC-vinnaren i radio

Radio Här är beviset för att den portugisiska låten faktiskt spelas av åtminstone Sveriges Radio.

ESCsveriges artikel De spelas i svensk radio för snart en vecka sedan tycks ha tagit skruv, eller i alla fall haft någon slags betydelse.

Då konstaterade vi att ESC-vinnaren Amar Pelois Dois inte gått att höra i svensk radio. Men så fick vi beviset för det omvända häromdagen av en av våra trogna läsare. I nattradion i P3/P4 spelades just årets låt från Portugal, och den var inte önskad av någon lyssnare.

CD-omslaget
Det betyder att Salvador Sobral var tillagd på den ordinarie spellistan. Med tanke på tempot kanske låten passar just för nattradio, eller allra helst i morgongryningen.

Det är ett steg framåt jämfört med förra året då Jamala och hennes 1944 knappt fick några spelningar alls. Det kan förstås bero på att varken jury eller tv-tittare hade den särskilt högt upp.

Svenska juryn nollade 1944 medan det kom 7 poäng från folket. I år däremot var den portugisiska segermelodin högt rankad i Sverige. Juryn hade Amar Pelois Dois som etta med 12 poäng och tv-tittarna ville ha den tvåa och gav 10 poäng.

I övrigt hörs fortfarande mestadels Moldaviens Hey Mamma, Norges Grab The Moment och Belgiens City Lights i radion. Detta två veckor efter ESC-finalen.



således artikel Wow - ESC-vinnaren i radio

det är alla artiklar Wow - ESC-vinnaren i radio Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Wow - ESC-vinnaren i radio adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/wow-esc-vinnaren-i-radio.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Wow - ESC-vinnaren i radio"

Skicka en kommentar