JESC: Din röst räknas!

JESC: Din röst räknas! - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln JESC: Din röst räknas!, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : JESC: Din röst räknas!
länk : JESC: Din röst räknas!

Läs också


JESC: Din röst räknas!

Start idag Från klockan 18:00 ikväll kan du börja rösta online.

Det är första gången webbröstning används i en Eurovision-tävling. Människor från hela världen kan vara med och påverka resultatet på EBU:s vote.junioreurovision.tv

Här är det möjligt att rösta på mellan 3 och 5 låtar. Den som röstar på internet från ett land som deltar i tävlingen kan för första gången rösta på sitt eget lands bidrag. Onlineröstningen tar sin början fredag 24 november klockan 18:00 och avslutas söndag 26 november klockan 15:59, det vill säga 1 minut innan Junior ESC 2017 startar.

Resultatet från webbröstningen kommer att redovisas i finalsändningen från Tbilisi i Georgien och omvandlas där till poäng. Internetrösterna påverkar slutresultatet till 50 procent, övriga halvan ägs av jurygrupper från de 16 deltagande länderna.

Så även om Sverige inte är med i år heller kan du ändå vara med och säga ditt i den officiella omröstningen.

Faller onlineröstningen väl ut kan den säkert komma att användas i fler Eurovisiontävlingar i framtiden. Om inte i ESC så kanske i kommande Juniorupplagor. 





således artikel JESC: Din röst räknas!

det är alla artiklar JESC: Din röst räknas! Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln JESC: Din röst räknas! adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/jesc-din-rost-raknas.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "JESC: Din röst räknas!"

Skicka en kommentar