Mello: Fler som är på g

Mello: Fler som är på g - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Mello: Fler som är på g, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Mello: Fler som är på g
länk : Mello: Fler som är på g

Läs också


Mello: Fler som är på g

26 av 28 klara? Moncho och Elias har tillkommit sen senast.

Ser ut som att kvällspressen levererat nästan ett komplett startfält. Man undrar hur mycket SVT har kvar att avslöja på tisdagens presskonferens egentligen?

De två allra senaste Aftonbladet berättar om rör två artister som för den stora allmänheten är okända. Det gäller dels Moncho Monseratt och dels Elias Abbas. Det är bara bra för Melodifestivalen. Ju fler nykomlingar desto större spännvidd och osäkerhet. Vem av dem tar oss med storm, vem överraskar och slår igenom?

Förlitar vi oss till den senaste tidens skriverier har vi följande 26 artister att se fram emot i nästa års Mello. Återstår bara två luckor, och då ska man ha i minnet att av alla dessa är det endast Stiko Per Larsson som är klar officiellt.

  1  Samir & Viktor
  2  Méndez
  3  Benjamin Ingrosso
  4  Felix Sandman
  5  Sigrid Bernson
  6  John Lundvik
  7  Ida Redig
  8  Olivia Eliasson
  9  Alcazar
10  Kikki Danielsson
11  Martin Almgren
12  Jonas Gardell
13  Kampferdrops
14  Kalle Moraeus
15  Renaida Braun
16  Dotter
17  Mariette
18  Edward Blom
19  Emmi Christensson
20  Emilia Rydberg Mitiku
21  Jessica Andersson
22  Rolandz & Robert Gustafsson
23  Liam Cacatian Thomassen
24  Moncho
25  Elias Abbas
26  Stiko Per Larsson
27  ?
28  ?


således artikel Mello: Fler som är på g

det är alla artiklar Mello: Fler som är på g Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Mello: Fler som är på g adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/mello-fler-som-ar-pa-g.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Mello: Fler som är på g"

Skicka en kommentar