Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg

Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg
länk : Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg

Läs också


Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg

Bevistade återigen Kongliga Hufvudstaden pga anledningar och tog bilen. Kan så här i efterhand konstatera att total stopptid på hemresan var samma (rent av längre) än vad som hade krävts för att ladda en elbil (Tesla med deras snabbladdningsstationer).
Teslor på snabbladdning i Torp utanför Uddevalla.
Enligt eGoTrip.se behöver man totalt ladda i 29 minuter om man kör Stockholm - Sätila med Teslas kortaste räckvidd på nuvarande utbud av nybilar - Tesla Model S 75D. Åt andra hållet vill systemet att man laddar i 29 + 3 minuter, för en total på 32 minuter.

När jag startade hemresan från Stockholm angavs en ankomsttid på 16:00. Stopp gjordes på vägen för att tanka, äta lunch och fika. Faktiskt ankomsttid blev således 16:35, vilket jag tolkar som att totalt var stoppen 35 minuter långa.

Stoppen vid en normal bilresa blir alltså lika långa med en fossilbil som med en elbil, åtminstone en Tesla Model S 75D. För elbilen blir de bara lite mer planerade i förväg och på specifika platser, som oavsett alltid har ett utbud av mat, fika och toaletter då Tesla jobbar med samarbetspartners i lokaliseringen av snabbladdningsstationerna.

I övrigt kan jag konstatera att det är helt omöjligt att hitta parkering i Stockholm. 
Gott om platser på Södermannagatan (känd från Höstsol) och SoFo tre stenkast från Hipstermecka vid Nytorget.
Ännu mer platser. Nej, den gula linjen gäller inte längre, busshållplatsen är flyttad och lastzonen gäller inte kvällar, nätter och helger.
... och ännu fler platser.
Nej, man kan inte förstå hur Stockholmare kan ha bil, med tanke på hur svårt det alltid är att hitta parkering. En gång fick jag parkera 200 m bort på andra sidan Ringvägen och en annan gång runt hörnet.


således artikel Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg

det är alla artiklar Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/lika-mycket-paus-med-fossilbil-som.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg"

Skicka en kommentar