Bra preps: Spraygrädde

Bra preps: Spraygrädde - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Bra preps: Spraygrädde, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Bra preps: Spraygrädde
länk : Bra preps: Spraygrädde

Läs också


Bra preps: Spraygrädde

Till listan av bra preps måste spraygrädde läggas. Hållbarheten i oöppnad tillstånd är i linje med mjukost, dvs över ett halvår, och kan således alltid finnas hemma och roteras i takt med ordinarie förbrukning.
Lite preps.


Spraygrädde är väl inte direkt billigt, men väldigt praktiskt att t ex ha på varm choklad eller till pannkakor, särskilt om man inte ska använda speciellt mycket. Ett alternativ är förstås UHT-grädde, men den kan vara svår att få tag på i de flesta mataffärer. Spraygräddens succé gör att den oftast går att få tag på.
Hållbar till 12:e januari 2019, och då köptes denna förpackning in i juni, så åtminstone sju månader.
Kort sagt är spraygrädde en utmärkt prepp till hushållets beredskapsförråd och eget mikrosnabbköp. Ser man bara till att använda dem kan man alltså ha den ordinarie halvårsförbrukningen av spraygrädde ständigt hemma. Bara att fylla på med nya i takt med att de används.

Klassisk krismat som pannkakor (vetemjöl, salt, torrmjölk och ägg1., samt rapsolja till stekning, alternativt smör, som håller sig ett tag särskilt under vinterhalvåret då det kan ställas ut) lyfter ju inte bara med den obligatoriska sylten eller sirapen till, utan också med en bit grädde. Och med spraygrädde finns grädde med lång hållbarhet lättillgänglig. Inte heller behöver man slösa med vatten och tid för diskning av vispar och kärl, då spraygrädden kommer färdig i sina flaskor. 

Kom ihåg att smak- och moralförstärkare är absolut nödvändiga i en krissituation. Sylt och grädde kan lyfta det mesta, precis som kryddor och såser. Kom ihåg att preppa fullständiga och goda måltider.

1. Ägg har också lång hållbarhet så länge de aldrig förvaras i kylen - köp dina ägg från en butik som har äggen i rumstemperatur. Minst ett extra paket ägg är obligatoriskt i hushållets beredskapsförråd, där det roteras vid varje nytt ägginköp, om man nu inte istället har egna höns.


således artikel Bra preps: Spraygrädde

det är alla artiklar Bra preps: Spraygrädde Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Bra preps: Spraygrädde adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/bra-preps-spraygradde.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Bra preps: Spraygrädde"

Skicka en kommentar