2 x 11

2 x 11 - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln 2 x 11, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : 2 x 11
länk : 2 x 11

Läs också


2 x 11

Nördfakta Det är tio år mellan bilderna. Men de har flera saker gemensamt.

Förutom att det är samma holländska tjejer konstaterar nörden i oss att de gillar 11. Även om slumpen ligger bakom just den siffran.

När de som Lisa, Amy och Shelley tävlade för Nederländerna i Junior ESC 2007 med låten Adem in, adem uit kom de på 11:e plats. Tio år senare kallar de sig för OG3NE och är vuxna nog för ESC. Vad händer? Jo, de hamnar på 11:e plats med Lights And Shadows.

Visst är det ändå lite märkligt?! En annan gemensak sak är att de bägge gångerna fick poäng av Sverige. I Junior bidrog vi med 6 poäng, i ESC i Kiev kom det 3 poäng från juryn. Dessutom, vid bägge tillfällena gick det bättre för de svenska bidragen, 8:a i Junior och 5:a i ESC.

Som om inte detta med 11:e platsen vore nog för tjejerna har Holland nu kommit 11:a i ESC två år i rad...



således artikel 2 x 11

det är alla artiklar 2 x 11 Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln 2 x 11 adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/2-x-11.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "2 x 11"

Skicka en kommentar