Mental istid - vänsterns hyllande av våld

Mental istid - vänsterns hyllande av våld - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Mental istid - vänsterns hyllande av våld, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Mental istid - vänsterns hyllande av våld
länk : Mental istid - vänsterns hyllande av våld

Läs också


Mental istid - vänsterns hyllande av våld

En lättkränkt vänster tog illa vid sig av att jag mfl uppmärksammade att Ung Vänsters nye ordförande citerar våldbejakande texter och skriker över detta som värsta vita kränkta män. Tydligen blir många som inte ens var födda när Ebba Grön var aktiva väldigt kränkta av uppmärksamheten. Problemet är dock inte att lyssna på Ebba Grön eller citera bandets låttexter, utan vad man väljer att citera, att texten hyllas och vem som gör detta.

Ung Vänsters nye ordförande valde att av hundratals rader låttexter citera Ebba Gröns kanske enda våldbejakande text. En text från en tid då Europa hölls i vänsterterrorns järngrepp. På 70- och en bra bit in på 80-talet var den våldsbejakande extremvänstern ett hot långt större än dagens islamistiska terror i Europa.

Terrordåden var fler och var systemhotande på riktigt, då extremvänstern hade de facto och ideologisk uppbackning av ett kärnvapenutrustat Sovjetunionen. I slutändan låg ett totalitärt kommunistiskt skräckvälde i vågskålen för de västerländska demokratierna.
"Du kan lita på mig, du kan lita på mig" - Ebba Grön, 800 grader
Ebba Grön har skrivit många texter. Gillar man bandets punk så kan man välja att citera från en lång rad låtar.

I det fallet väljer Ung Vänsters nye ordförande inte att citera "Pervers politiker". Han väljer inte att citera "Staten och kapitalet". Nej, som företrädare för en totalitär våldsromantisk ideologi, kommunismen, så väljer hen (jag förutsätter inte hens kön bara pga namn) att parafrasera en våldshyllande låttext från Ebba Gröns låt Beväpna er.

Parafraserandet beror på rimligtvis på ont om utrymme på Twitter. Exakt citat skulle lyda.
"Ja, ja ja hatar hela borgeligheten
Ja, ja ja hatar hela kungahuset
Ja vi vi ska beväpna oss" -
Ebba Grön, Beväpna er
Inte ens att citera detta är på något sätt fel. Det är skrivet, det är skrivet av någon annan. Det bara är. Problemet är att Ung Vänsters ordförande kallar citatet bästa taggningen första maj. Hen tar alltså och lägger in sin egen värdering i citatet och kallar det bäst. För en vanlig våldsbejakande vänstertomte är det ingen som lyfter på ögonen, men nu råkar det vara ordföranden för ett riksdagspartis ungdomsförbund som tycker att detta är bäst.

Nu kanske låttexten menade att det var någon form av mental beväpning. Alla vet förstås hur Beväpna er slutar?
"Ja dom tål lite bly i nackarna
Ja dom tål lite bly i nackarna
För vi vi ska beväpna oss
Ja vi vi ska beväpna oss" -
Ebba Grön, Beväpna er
Det handlar inte om någon mental eller bildlig beväpning. Det handlar om nackskott på borgerligheten och kungahuset. Mord och summariska avrättningar. Skrivet i en tid där Europa brann av vänsterns terror. Ebba Grön må varit unga och naiva, men sammanhang är allt.

Vänsterns och Ung Vänsters ordförandes hyllande av våldsromantik visar att vi som kommer vara först upp mot väggen när deras älskade revolution kommer ständigt måste visa för vanliga människor vilken ideologi vänstern står för. För här gör inte media sitt jobb, vilket de gör när det gäller högerextremismen.

Sedan är det tydligt att det råder en mental istid när man ser på hur en begåvningsutmanad vänster reagerar på minsta kritik mot deras förgrundsfigurer.

Jag har många bekanta som är vänster till långt till vänster. Men dessa är inte en vänster som hyllar vänstervåld. Det är försvarsvänstern, som inser att svensk demokrati och frihet hotas utifrån. En del av dem är till och med för NATO. Vad de alla har gemensamt är att de inte är begåvningsutmanade. Den mentala istiden är dock här för många andra till vänster.

Lyssna ni gärna på Ebba Grön. Citera ni gärna Ebba Grön. Ingetdera gör er till terrorister eller säkerhetshot. Men när ordföranden för Ung Vänster väljer att citera en text som inte kan misstolkas och dessutom lägger in värderingen bäst så bör sunda människor, inklusive till vänster, reagera och säga ifrån.

Nu tar vi alla en tyst minut för vänsterterroristernas alla offer. Sedan kan ni lyssna på vilken musik ni vill, men glöm inte historien och sammanhanget.


således artikel Mental istid - vänsterns hyllande av våld

det är alla artiklar Mental istid - vänsterns hyllande av våld Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Mental istid - vänsterns hyllande av våld adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/mental-istid-vansterns-hyllande-av-vald.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Mental istid - vänsterns hyllande av våld"

Skicka en kommentar