Rätt och fel i lattjolajbanlådan

Rätt och fel i lattjolajbanlådan - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Rätt och fel i lattjolajbanlådan, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Rätt och fel i lattjolajbanlådan
länk : Rätt och fel i lattjolajbanlådan

Läs också


Rätt och fel i lattjolajbanlådan

Angående tidigare fundering kring den där studien om gluten, vilken jag tyckte var lite skum, visade det sig att man inte tagit hänsyn till kostfiber. Så fokuset som enbart låg på gluten borde kanske istället ha flyttats till fibrer istället? I såna fall blir det hela mer begripligt! Spannmålsfibrer ersätter man förstås med fibrer från grönsaker, frön, husk, nötter och lite frukt... kan väl inte vara så svårt att förstå? Eller? 😏

Chiafröpudding med nypon och dadlar

3 dl cashewnötsmjölk
2 msk nyponskalsmjöl
2 dadlar
ev. malen kanel
3 msk chiafrö

Toppa med: kokosgrädde och blötlagda valnötter

Mixa nötmjölk, nypon, dadlar och ev. kanel. Rör ner chiafrön och häll upp i två skålar som ställs kallt minst ett par timmar. Lägg på kokosgrädde och valnötter (valnötter: skölj, blötlägg 4 timmar i mineralsaltat vatten, skölj, klart).


Mandeldryck med lime och vanilj

3 dl mandelmjölk
1 msk psylliumfröskal
saft från ½ lime
2 krm vaniljpulver

Rör ihop psylliumfröskal med en liten skvätt av mandelmjölken så det finfördelas i vätskan, rör ner övrigt och ställ kallt 5-10 minuter.




således artikel Rätt och fel i lattjolajbanlådan

det är alla artiklar Rätt och fel i lattjolajbanlådan Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Rätt och fel i lattjolajbanlådan adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/ratt-och-fel-i-lattjolajbanladan.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Rätt och fel i lattjolajbanlådan"

Skicka en kommentar