Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%"

Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%" - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%", Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%"
länk : Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%"

Läs också


Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%"

Ellevio replikerade i en kommentar förmiddagens inlägg om att de inte höjer priserna för första gången någonsin. Tillfälligt, förstås. Vanan trogen höjs repliken till ett separat inlägg.



Ellevios presschef Jonatan Björck förklarar i en kommentar på bloggen:
"Hej Lars, du får jättegärna kolla fakta och antaganden med oss på Ellevio innan du skriver.* Prisutjämning innebär inte att vi ska höja för alla.
* Om vi ett ja från myndigheten skulle det innebära att vi sänker priset för de som betalar mest idag (Värmland, Närke och Skaraborg) och gör mindre höjningar för de som betalar minst (Stockholm). Det här skulle ske under flera år.* Vi har aldrig höjt priset med mer än 9%"
Jag angav felaktigt att man brukar höja priset med 10%, men detta var alltså fel. Det skulle vara 9%. Och prisutjämningen betyder inte att man höjer priserna för alla. De kan rent av sänkas i Värmland, Närke och Skaraborg.

I Stockholm höjer Ellevio elnätpriset cirka 5% från och med 1:a juni. KPI-inflationen är som bekant på 1.9% och folks löneförhöjningar före marginalskatteeffekter i intervallet 2-3%.

Frågan blir väl om de sänks under de senaste årens prishöjningar, eller om det blir en ren formalitet.

Några prisexempel idag för villan med 16 A säkring. Stockholm har 210:- SEK per månad, Västra Svealand och Västergötland 528:75 SEK per månad, Västkusten 380:- SEK per månad och Dalarna eller Norrland 372:50 SEK per månad.

Hur dessa priser ska jämnas ut återstår att se. Ska priserna i Stockholm möta priserna i Västra Svealand och Västergötland behöver de mindre prishöjningarna nå 152% för Stockholm, eller lägre om man sänker priserna i Västergötland.


således artikel Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%"

det är alla artiklar Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%" Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%" adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/replik-fran-ellevio-aldrig-hojt-priset.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Replik från Ellevio: "Aldrig höjt priset med mer än 9%""

Skicka en kommentar