Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg

Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg
länk : Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg

Läs också


Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg

Dags för den slutliga uppgörelsen angående Stockholms uteliv. Jag har redan konstaterat att det är hetare i Ljusdal och Härnösand, än det stendöda Stockholm. Men nu är det dags att jämföra "storstäderna" Stockholm och Göteborg i en slutlig holmgång.

Nytorget på Södermalm är ju det allra hetaste av det heta, det trendigaste och mest inne som finns. Inte konstigt att man vill betala upp till 100 000:- SEK per m2 för att bo här, mitt i den pulserande storstaden. Vi har som tidigare tagit oss en titt på utelivet där. Fotona nedan visar en lördagkväll för lite drygt två veckor sedan. Utetemperatur cirka 14 grader.
Urban Deli på Nytorget en lördagkväll. Ni känner pulsen?

Hyllade kvarterskrogen Nytorget 6 en lördagkväll. Också het puls. 

Göteborgs motsvarighet till Nytorget är Magasinsgatan. Nedan följer några bilder.

För att inte vara taskig mot Södermalm valde jag att ta fotona en tisdagskväll, istället för en lördag. Utetemperatur också 14 grader vid tillfället.

Här sitter det faktiskt folk ute.

Och trots att det är en tisdagskväll kommer det hela tiden besökare.
En annan vinkel.
Man får ju medge att det fanns tomma platser, men till skillnad mot en lördagkväll på Nytorget så är det faktiskt folk ute på en tisdagskväll i Göteborg. Och runt Magasinsgatan går lägenheterna bara på runt 70 000:- SEK per m2.

Medan Södermalm har Vampire Lounge med sina fjolliga mjölkdrinkar, så har Magasinsgatan Puta Madre (ja, den heter så) med alla sina Margaritas, Mojitos och långa lista med tequilasorter. Kanske lite för hårt för hipsters på Södermalm, men kan rekommenderas för er övriga.


således artikel Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg

det är alla artiklar Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/uteliv-holmgang-nytorget-sodermalm-vs.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Uteliv holmgång: Nytorget, Södermalm vs Magasinsgatan, Göteborg"

Skicka en kommentar