Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café

Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café
länk : Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café

Läs också


Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café

SF-bokhandeln i Göteborg öppnade igår sitt nya café för allmänheten. Väl värt ett besök för en kopp kaffe till den nyinköpta boken, en spelrunda med det nyinköpta spelet, eller bara för sedvanligt fika eller arbete på stan. Det kommer rent av finnas ett separat Stjärnklart-bord.
Café Sirius inne i SF-bokhandeln i Göteborg
Igår slog alltså dörrarna upp officiellt för Café Sirius, som är namnet på Science Fiction Bokhandelns café i Göteborg. Allt är inte helt klart, då den sista leveransen av bord, inklusive Stjärnklart-bordet inte ska vara på plats förrän mot slutet av veckan.

Väggdukmålningen.
Annars är temat science-fiction och fantasy. Väggarna är inspirerade av Alice i Underlandet, undantaget den enorma väggdukmålningen, som dominerar ena väggen på ljusgården.

Alla bord är olika bokomslag, och senare i veckan ska Stjärnklart-bordet dyka upp. Sittdynorna på stolarna är tapetserade med olika tematiska motiv från olika håll.

Caféet har samma öppettider som SF-bokhandeln, men kan också användas för t ex bokreleaser och föreläsningar utanför ordinarie öppettider, då det även finns möjlighet till en separat entré utifrån.

Speciellt kommer man använda caféet för boksigneringar med mer eller mindre kända författare, då köerna till de mest populära därmed inte kommer ta upp hela butiken.

Även butiken byggs ut och utrymmet på gatuplan kommer nästan dubblas. Bland annat kommer populära spel och mer merchandise få plats där, vilket ger mer utrymme för böckerna på källarplan.
Disken och köket.
Än så länge är man fokuserade på fika med varma och kalla drycker, samt bakverk och en del wraps som tilltugg. Planen är att till hösten även börja med enklare mat.
Discworldbordet.
 Utöver bokomslagborden finns det än så länge också två specialbord. Ett med en frusen Han Solo, samt ett unikt och handbyggt Discworld-bord.
Frusne Han Solo-bordet.
Detalj Disworld-bordet. Den store A'tuin själv, på vars rygg elefanterna som bär upp Discworld står.
SF-bokhandelns Café Sirius är mycket lovande och lär bli minst lika populärt som Sveriges antagligen bästa bokhandel, SF-bokhandeln i Göteborg.

SF-bokhandelns tre butiker är en framgångssaga i vad som annars påstås vara en oberoende bokhandel i kris. Man har sedan 2011 ökat sin omsättning med 46% från 55 874 kSEK till 2015 års 81 817 MSEK (2016 års årets bokslut ej inne än) och visar att det går att driva en fysisk nischbokhandel, med hög personaltäthet och engagerad, trevlig och kompetent personal.


således artikel Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café

det är alla artiklar Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/cafe-sirius-sf-bokhandeln-i-goteborg.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Café Sirius - SF-bokhandeln i Göteborg har öppnat café"

Skicka en kommentar