Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?

Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag? - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?
länk : Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?

Läs också


Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?

Den 7:e till 9:e juni betalas den första omgången skatteåterbäring ut för de som betalat för mycket i skatt under 2016. Redan idag kom det det digitala kontobesked om man har Kivra, vilket kan tolkas som ett slutskattebesked då postleveransen sker omdelbart. Har du fått skattekontoutdrag från Skatteverket redan?
Bild: Skatteverket
Det har alltså redan idag gått ut skattekontoutdrag till de svenskar som anmält att de ska få sina brev från Skatteverket till den digitala brevlådetjänsten Kivra. Beskedet är svårtolkat, men det ser ut som att man på sista raden får ett besked om överskott och utbetalning om man betalat för mycket skatt under 2016.

Kort sagt kan du redan idag se om du får tillbaka på skatten och om du alltså inte granskas extra av Skatteverket och får ditt besked längre fram.

Nu ska man förstås inte vara glad över att få tillbaka sina egna pengar, men eftersom papperspost rimligtvis tar tre dagar att anlända så skickas den ut redan idag. Har man digital brevlåda får man istället beskedet omedelbart och behöver inte vänta på Postnord.

Enligt Skatteverkets hemsida ska utbetalningarna sedan ske den 7:e till 9:e juni.

Har du fått kontoutdrag från Skatteverket idag?




således artikel Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?

det är alla artiklar Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag? Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag? adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/har-du-fatt-skatteaterbaringsbesked.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Har du fått skatteåterbäringsbesked från Skatteverket idag?"

Skicka en kommentar