Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!

Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag! - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!
länk : Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!

Läs också


Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!

Idag samlas vi land och rike runt i den administrativa EU-enheten Sverige och firar administrationsytans dag genom att hissa det kristna korset i gult och blått. Detta för att fira att det inom en geografiskt avgränsad ska gälla särskilda skatter, lagar och regler på pappret, lagar och regler som dock tillämpas godtyckligt på grund av bristande resurser i rättsväsende och myndighetsutövning, förutom EU-regler som vi är överens om ska tolkas mest strikt i EU och därtill inte bara tolkas utan också tillämpas.
Så här på den administrativa enhetens dag bör vi ställa oss frågan vad Sverige egentligen är?

Sverige är en adminstrativ enhet inom EU, där särskilda skatter och lagar ska gälla. Dessa ska vara hårdare än i övriga EU-enheter, då hårdare skatter och striktare tillämpningar på något vis är tänkt att göra det bättre för övriga administrativa enheter. Vi är också överens om att betala mest per capita till de övriga administrativa enheterna inom EU, samtidigt som sk EU-lagar ska tolkas så hårt som möjligt och dessutom tillämpas av nitiska myndigheter. Vi är överens om att vara eleven som sitter på första raden och räcker upp handen för att vara bäst i klassen. Övriga lagar och regler tillämpas istället godtyckligt och slumpmässigt, eftersom vi inte ger ökade resurser till rättsväsendet i takt med att det stiftas fler och fler lagar inom den adminitrativa enheten.

Vi har också så kallade val där vi tillsätter vilka som ska stifta lagar och skriva regleringsbrev till myndigheter inom den administrativa enheten. 

Finns det egentligen något som är speciellt för Sverige? Vi har inte ens ett unikt språk, utan det är officiellt språk i Finland. Svenska är huvudspråk i Sverige, men är till skillnad mot Åland och Finland inte ett officiellt språk. Inom den administrativa enheten säger vi alltså inte ens att vi ska ha ett gemensamt språk.

Det enda vi är överens om i den administrativa enheten är att vi aldrig är överens om något, speciellt inte vad Sverige ska stå för, utom att vi inte är överens. Frågan är om den administrativa enheten egentligen alls fyller någon funktion längre, eller borde upplösas? När den administrativa enhetens lagar inte upprätthålls annat än slumpvis och godtyckligt så fyller den faktiskt inte någon funktion längre.

Så ha en fortsatt trevlig administrativ enhetsdag! Kom bara ihåg att inte vara rasister och klä er i folkdräkt, sjunga nationalsången eller visa upp det blå och gula kristna korset!


således artikel Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!

det är alla artiklar Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag! Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag! adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/idag-firar-vi-administrativa-eu-enheten.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Idag firar vi administrativa EU-enheten Sveriges dag!"

Skicka en kommentar