Kosthållning, inte diet

Kosthållning, inte diet - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Kosthållning, inte diet, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Kosthållning, inte diet
länk : Kosthållning, inte diet

Läs också


Kosthållning, inte diet

animated-vegetable-image-0028

Den här bloggens kosthåll har utvecklats åt Clean Eating. Vad är då Clean Eating, Clean Food, eller Clean Cooking, för något?

Strävan efter att maten skall vara i sin renaste form, utan konstiga tillsatser.

Kosten är mer ett synsätt istället för en diet, då tanken inte är att det skall fungera som en metod för viktnedgång. Alla behöver ju inte gå ner i vikt, även om det är lätt att uppfatta att alla skall dras över just den där samma kammen, då man gör sig närmare bekant med olika typer av lågkolhydratkost (t.ex. LCHF och Paleo). Lite synd, tycker jag. För visst vill även de som inte behöver förlora kilon äta hälsosam mat? Ja, ja... jag vet! Nu är det många som anser att lågkolhydratkost inte är just nyttig, använder därför inte ordet. I "hemlighet" så känner jag mig själv övertygad om att det är hälsosamt att dra ner på just kolhydraterna. Men det är bara min personliga åsikt, och alla reagerar vi ju även olika inför olika sorters mat. Ingen är den andra lik.

"Clean ... " baserar sig istället på kvalitén på maten, ren obehandlad näringstät mat, utan processade livsmedel och tillsatser, med en tanke på miljö och att må bra helt enkelt.

Exempel på näringstäta livsmedel: Grönsaker, avokado, rotfrukter, ägg, fisk, skaldjur, kött.
Kokosolja företrädesvis som fettkälla, annars t.ex. oraffinerad raps- eller olivolja, ev. ghee.
Dryck: Vatten.

Hur pass "renlärig" man sen vill vara är ju förstås även det upp till var och en. 😊

Clean Eating verkar ganska acceptabelt bland den stora allmänheten (det tycks inte riktigt vara på samma vis med olika sorters lågkolhydratkost än, tyvärr).

Ja, det är väl ungefär såsom ovanstående jag själv tolkar begreppet Clean Eating.

Läs mer om Clean Eating på Hälsa & Fitness här.

"Äta litet, dricka vatten,
roligt sällskap, sömn om natten,
käckt arbeta, lägligt bo,
stillhet någon stund på dagen
- det är lagen
för min hälsa och min ro."

Olof von Dalin
❤️



således artikel Kosthållning, inte diet

det är alla artiklar Kosthållning, inte diet Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Kosthållning, inte diet adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/kosthallning-inte-diet.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Kosthållning, inte diet"

Skicka en kommentar