titel : Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo
länk : Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo
Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo
Börja baka bröden, fortsätt med samma uppvärmda ugnstemp för fiskburgarna. Pressad citronsaft, skivade tomater, fint strimlad sallad, kanske skivad lök och hemlagad majonnäs om man vill, att ha "mellan varven"... eller hursomhelst, efter eget tycke. 😀
Fiskburgare
4 st.
400 g tinad fryst torskfilé
2 äggulor
ca ½ msk finriven gul lök
½ tsk sambal oelek
ca 1 tsk salt
nymalen svartpeppar
nymalen svartpeppar
Mixa samtliga (ej svartpeppar) i matberedare, klicka ut på bakplåtspapperstäckt plåt, platta till, forma fyra stora runda burgare, mal över svartpeppar och tillaga i 120 graders ugn. Vänd burgarna då de stabiliserat sig, lite peppar på andra sidan också, in i ugnen igen och laga färdigt. Tog ingen tid, sorry!
2 port.
3 ägg
½ dl mandelmjöl
1/4 dl kokosmjöl
1 ½ msk psylliumfröskal
1 tsk bakpulver
3 krm salt
1/4 dl smält kokosolja
ev. sesamfrö
Vispa äggen. Blanda de torra och rör ner detta + olja, låt stå 5 minuter att svälla. Klicka ut och platta till/forma fyra rundlar på bakplåtspapperstäckt plåt. Strö ev. på sesamfrö. Grädda i 120 graders ugn, ca 40 minuter. 2 bröd/portion med fiskburgare.
således artikel Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo
det är alla artiklar Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/mejerifria-fiskburgare-med-burgerbrod.html
0 Response to "Mejerifria fiskburgare med burgerbröd à la paleo"
Skicka en kommentar