Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek

Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek
länk : Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek

Läs också


Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek

Aromsmör med dragon och vinäger

50 g rumsvarmt smör
1 äggula
1 tsk vitvinsvinäger
2 tsk finhackad persilja (fryst eller färsk)
2 tsk torkad dragon
½ krm örtsalt
½ krm malen vitpeppar

Vispa samman och ställ kallt att stelna.

Nötstek av fransyska (nedan): Salta och peppra runtom köttbiten och ställ in i 175 graders ugn tills innertemperatur 75 grader. Låt svalna och skiva i tunna skivor.





således artikel Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek

det är alla artiklar Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/aromsmor-med-dragon-och-vinager-till.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Aromsmör (med dragon och vinäger) till skivad nötstek"

Skicka en kommentar