EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51

EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51 - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51
länk : EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51

Läs också


EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51

PostNord meddelar nu att bolagets leveranser av post och paket i postnummerområden 40 - 51, dvs avsevärt större än enbart Stor-Göteborg kommer fösenas eller rent av helt utebli under torsdagen och fredagen på grund av EU-toppmötet. Så för företag och privatpersoner i dessa postnummer får man hoppas att ni inte väntade på någon kritisk leverans, t ex av reservdelar eller liknande.
Hela sträckan om 23 kilometer från Landvetter flygplats och in till Göteborg kommer periodvis vara avstängd under dagen, för att EU-elitens politruker inte ska behöva utsättas för normal biltrafik. Även E6 inne i Göteborg (tänk Essingeleden om du är stockholmare) kommer periodvis vara avstängd så politrukerna i ensam majestät kan glida fram på tomma motorvägar.

PostNords robotiserade sorteringsterminal ligger vid Centralstationen i Göteborg, inklämd mellan E6 och två av de älvpassager som också periodvis kommer stängas av helt för att politrukerna i ensam majestät ska kunna åka mellan Gothia Towers och Hotel 11 på Hisingen.

"EU-toppmötet innebär får en viss påverkan i hela postnummerområdet. Det innebär att vi kan ha svårt att få fram brev, paket och pall till våra terminaler i tid samt även få ut brev, paket och pall för leverans i tid. Vi räknar med att hämtningar och leveranser kommer fungera som normalt utanför det mest utsatta området i Göteborg, se postnummer nedan."
Det blir stor påverkan inne i Göteborg, där postnummer 417 64 och delar av 412 50, samt Landvetter flygplats, får helt inställd utdelning, hämtning och utkörning av brev, paket och pall. 

Det blir stor påverkan för postnummer som börjar med 411-418, 421-423, 425-426 och 431.

Ett stort antal brevlådor kommer inte heller att tömmas, eller riskerar att inte tömmas.

Drabbade kunder tackar förstås den svenska regeringen och EU-elitens politruker för att de får vänta upp till tre dygn extra på sina leveranser, som alltså tidigast kommer på måndag.




således artikel EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51

det är alla artiklar EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51 Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51 adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/eu-toppmotet-forsenad-post-i-postnummer.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "EU-toppmötet: Försenad post i postnummer 40-51"

Skicka en kommentar