EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger
länk : EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

Läs också


EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

Inte bara ska Göteborg kastas in i ett avspärrat trafikkaos under veckan EU-toppmöte. Göteborgarna ska inte heller få sjukvård eller visa sig i fönster eller på balkonger. Vårdcentraler i och runt Göteborg har stängt sin provtagning torsdag och fredag och polisen går ut med önskemålet att boende nära toppmötet inte visar sig i fönster eller på balkonger i sina egna hem.
Uppförande av avspärrningar för att hålla borta folket från politrukerna i EU-eliten på Eriksberg. Foto: Mikaela.
Sjukvården i och runt Göteborg stänger med start lunch torsdag ner sin provtagning på vårdcentralerna. Att politrukerna i EU-eliten ska hålla klubbmöte i Göteborg går alltså före göteborgarnas hälsa.

Exempelvis stänger vårdcentralen i Mölnlycke, en mil utanför Göteborg, sin provtagning klockan 11 på torsdag och öppnar inte igen förrän nästa vecka. Vårdcentralen i Torslanda stänger sin provtagning 11:30 på torsdag. Anledningen är att prover tydligen skickas till Sahlgrenska för analys och EU-elitens välmående och önskan om att slippa köer går före sjuka göteborgares hälsa.

Polisen har också gått ut med att de boende på Eriksberg inte ska visa sig i fönster eller på balkonger under toppmötet. De boende begränsas alltså i sina egna hem.
"Nu uppmanar polisen att boende i närheten inte bör befinna sig på balkonger eller stå tydliga i fönstren under fredagen.
– Det här är inte för att skrämma upp någon utan för att öka tryggheten. Vi har ett önskemål att de som bor där inte ska vistas på balkonger eller vara synliga i fönstren för att gardera oss mot eventuella hot mot deltagare på mötet, säger Håkan Frank, kommunpolis på Hisingen."
EU-eliten skulle antagligen göra ner sig om de fick se en EU-medborgare på en balkong. Som tidigare rapporterat ska all trafik stängas ner när EU-eliten ska transporteras inom Göteborg eller till och från Landvetter, just för att man ska slippa se några EU-medborgare.

Så stopp i trafiken, stopp i sjukvården och stopp för att titta ut genom fönstret. Vi tackar EU för det. 

Om EU-elitens politruker inte kan konfronteras med den verklighet som medborgarna utsätts för dagligen, så ska de inte hålla toppmöten i tätorter utan på någon lantligt belägen kurort.



således artikel EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger

det är alla artiklar EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/eu-toppmotet-vardcentraler-stanger.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "EU-toppmötet: Vårdcentraler stänger - göteborgare får ej visa sig i fönster eller på balkonger"

Skicka en kommentar