JM sänker priset på nya lägenheter med 28%

JM sänker priset på nya lägenheter med 28% - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln JM sänker priset på nya lägenheter med 28%, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : JM sänker priset på nya lägenheter med 28%
länk : JM sänker priset på nya lägenheter med 28%

Läs också


JM sänker priset på nya lägenheter med 28%

På översvämningsområdet Liljeholmskajen sänker JM priset på lägenheter med 28% rapporterar SvD.
Översvämningsområdet Liljeholmskajen.
SvD rapporterar alltså om att nyproducerade tvåor, som förra sommaren kostade 4.6 MSEK har sänkts till 3.3 MSEK, en total nedgång med 28%. Artikeln är dock bakom en betalmur, men ett referat går att läsa hos Aftonbladet.
"Tvårumslägenheter som i den ekonomiska planen kostade 4,6 miljoner kronor förra sommaren erbjöds för några veckor sedan för 4,3 miljoner kronor, skriver Svenska Dagbladet. Och nyligen sänktes priserna med över 25 procent till 3,3 miljoner kronor."
Sedan är frågan vem som betalar sänkningen?

Jag gissar att föreningen betalar sänkningen och istället tar på sig lån, men att den ekonomiska planen får någon form av kapitaltillskott från JM för de första åren, så att inte avgifterna behöver höjas initialt. Bostadsrättsinnehavarna betalar i praktiken lika mycket, men man döljer detta i föreningens skuldsättning. OBS: Detta är en hypotes från min sida - man måste granska en ny ekonomisk plan, för att avgöra vad som egentligen pågår.

Möjligen kan förstås JM också tullat lite på sin egen vinst - kanske delar föreningen och JM på smällen och hälften går på JM:s minskade vinst och hälften i höjda skulder hos föreningen, plus en grundplåt från JM åt räntorna de första åren? Kan bli spännande för de som köper utan att granska ekonomisk plan, om den alls uppdateras.

Tydligen försöker många hoppa av sina förhandsavtal, vilket förstås inte är möjligt.


således artikel JM sänker priset på nya lägenheter med 28%

det är alla artiklar JM sänker priset på nya lägenheter med 28% Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln JM sänker priset på nya lägenheter med 28% adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/jm-sanker-priset-pa-nya-lagenheter-med.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "JM sänker priset på nya lägenheter med 28%"

Skicka en kommentar