MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige

MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige
länk : MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige

Läs också


MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige

Miljöpartiet sägs att gjort upp med regeringen om att personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige. Det handlar om de mestadels män som när de ansökte om asyl till Sverige sade sig vara under 18 år. Miljöpartiet ska ha hotat med att lämna regeringen om de inte fick bestämma detta. Det intressanta är nu hur detta kommer påverka opinionen och valresultatet framöver, eftersom Sosseriets hela linje om stram migrationspolitik nu visat sig vara en populistisk bluff. Gissningvis kommer SD nu gå kraftigt framåt, precis när de verkar ha börjat dyka i opinionen.
Makten framför allt.
Beskedet "enligt uppgifter" till media är alltså att Miljöpartiet hotade att lämna regeringen om inte de som hävdat att de var under 18 år när de sökte asyl i Sverige, men sedan fått avslag på grund av att de inte har något skyddsbehov, skulle få stanna i Sverige.

Regeringen Stefan Löfven (s) vågade inte med en regeringskris, utan rullar över och spelar döda för extremisterna i Miljöpartiet, som alltså inte vill att svensk lag ska gälla i Sverige och inte heller asylrättens skyddskäl.

Inom några minuter väntas en presskonferens med detaljerna, men statsminister Stefan Löfven vågar inte delta för att han inte ska smutsas ner av detta. Istället blir det den skattefifflande migrationsministern Fritzon som tar hans plats.

LO:s Torbjörn Hällö skräder inte på orden:



Frågan är nu vad detta kommer göra med opinionen. Rimligtvis kommer SD:s fallande trend nu vändas och partiet kommer gå framåt igen fram mot valet. Man ska också komma ihåg att sosseriet har gått ut med att pensionsåldern ska höjas till 69 år och liknande åtgärder, eftersom ekonomin helt enkelt inte går ihop.

Kanske förlorade just Sosseriet valet 2018?


således artikel MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige

det är alla artiklar MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/mp-gor-upp-med-sosseriet-personer-utan.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "MP gör upp med Sosseriet: Personer utan asylskäl ska få stanna i Sverige"

Skicka en kommentar