Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på

Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på
länk : Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på

Läs också


Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på

Dags för en härlig söndagsenkät igen. Den här gången handlar det om hur du röstade i senaste valet och hur du avser att rösta nu. Kort sagt är det återigen dags för valupptakt.
Nästa september är det dags att välja vilka normalutmanade1. knapptryckare som ska få dia skattepengar i det här huset.
Nästa år är det alltså riksdagsval i Sverige igen. Det kommande året kommer alltså vara fyllt med osedvanligt mycket trams och påstående från olika politiska partier om saker de inte styr över i riksdagen, t ex dagis, skolor, sjukvård mm.

Valupptakten börjar härmed på bloggen och som återkommande enkät en gång i månaden kommer ni få svara på hur ni röstade i förra valet och hur ni kommer rösta om det vore val idag. Så får vi se hur opinionen bland de som länkats in till enkäten ändras över tiden. Sverigedemokraterna får förvisso vara med i enkäten den här gången, men siffran där kommer inte vara relevant eftersom det kommer länkas i en massa forum för att klicka i enkäten i tron att om man klickar i en ruta på nätet så påverkar man opinionen.

Svara iaf nedan. Partierna är sorterade från vänster till höger, undantaget "Annat parti" som ärligt talat kan vara vad som helst.

1. Jag har noterat ett osunt spridande av begreppet normalbegåvad, så jag har lanserat en ny2. nomenklatur.
2. Normalutmanad är alltså det nya normalbegåvad. Istället för begåvningsutmanad heter det överutmanad, och istället för högbegåvad heter det underutmanad. Särbegåvad blir särskilt underutmanad och extrembegåvad3. blir extremt underutmanad.
3. Dock extremt sällan förekommande4. och brukas därmed inte i allmänhet.
4. Mindre än en procent.


således artikel Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på

det är alla artiklar Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/sondagsenkat-vilket-parti-rostade-du-pa.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Söndagsenkät: Vilket parti röstade du på och vilket kommer du rösta på"

Skicka en kommentar