"Det är ju bara att köpa HM och njuta"

"Det är ju bara att köpa HM och njuta" - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln "Det är ju bara att köpa HM och njuta", Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : "Det är ju bara att köpa HM och njuta"
länk : "Det är ju bara att köpa HM och njuta"

Läs också


"Det är ju bara att köpa HM och njuta"

Det svenska så kallade modebolaget H&M faller hårt på börsen idag. I sig en intressant påminnelse om alla som gett aktietipset att man ska köpa H&M och bara och sitta och njuta i tron att man kan investera i backspegeln.
Fast det är inte direkt något nytt att H&M inte har varit en god investering de senaste två åren. Dagschart.
Den svenska modekedjan H&M faller alltså hårt på börsen på dagens negativa besked.

I skrivande stund är raset enbart idag 15.53%, vilket är rätt spektakulärt för ett svenskt storbolag. 

Men som alltid så är det svårt för feta katter att jaga. Huruvida det är ett konjunkturtecken är en annan sak - kanske det, men tvärt om. H&M:s verksamhet är internationell och hur läget är i Sverige har väldigt liten påverkan. Snarare är väl konjunkturen så god att konsumenter världen över tröttnat på att köpa billiga kläder av utmanande kvalitet?

Däremot kommer raset få väsentliga konsekvenser för svenska sparare och med det svenska konsumenters vilja att konsumera. För eftersom vi bor i Sverige ska alla fonder investera i H&M. Det hör liksom till. Och ni har alla sett de ständiga rekommendationerna till aktienybörjare - bara köp H&M och njut. I tron att backspegeln säger något om vägen framåt...

Uppenbarligen har man missat att bolagets vinstmarginal har varit stadigt fallande de senaste tio åren eller något sådant.

Sedan december förra året har H&M fallit ungefär 35% på börsen.


således artikel "Det är ju bara att köpa HM och njuta"

det är alla artiklar "Det är ju bara att köpa HM och njuta" Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln "Det är ju bara att köpa HM och njuta" adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/det-ar-ju-bara-att-kopa-hm-och-njuta.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to ""Det är ju bara att köpa HM och njuta""

Skicka en kommentar