Grönkålslaw

Grönkålslaw - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Grönkålslaw, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Grönkålslaw
länk : Grönkålslaw

Läs också


Grönkålslaw

Grönkålslaw

100 g hackad grönkål (grov mittnerv bortskuren från bladen)
2 morötter, strimlade dessa med potatisskalaren
1 finhackad röd chilipeppar (tog bort kärnor)
majonnäs
örtsalt och malen vitpeppar
smör

Fräs grönkål och morötter mjukt i smör, salta och peppra. Låt svalna och blanda sen ner chili och majonnäs. Ställ kallt.


Receptidén kom ifrån flera ställen, men mest härifrån.👍 Provade den här gången att göra majonnäs på denna olja:

Ingredienser: Raffinerad olivolja 70%, extra virgin olivolja 30%.

Har liksom inte känts så okej att göra majonnäsen på helt raffinerad rapsolja. Men den här olivoljan, som är en blandning av kall- och varmpressad olja, borde ju vara bättre att använda. Framförallt ett godare (mildare smak) alternativ i majonnäs än helt kallpressad olivolja. Synd bara att den inte finns som ekologisk. Helt kallpressad olivolja i majonnäs är ju sannerligen inte speciellt välsmakande. Tycker jag... sen får andra tycka vad de vill, utan att behöva reta upp sig på vad jag tycker.😉




således artikel Grönkålslaw

det är alla artiklar Grönkålslaw Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Grönkålslaw adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/gronkalslaw.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Grönkålslaw"

Skicka en kommentar