Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet

Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet
länk : Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet

Läs också


Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet

"Ni får väl rösta bort mig i en misstroendeförklaring bäst ni vill, men de här besluten är rätt för landet och viktigare än min personliga karriär och inkomst, så vi står fast vid lagda budgetförslag!" - sade ingen svensk minister någonsin
Att regeringen backade från tre skattehöjningar när oppositionen hotade med misstroendevotum visar att enskilda politikers egna karriärer, löner och prestige är viktigare än ideologi, statens finanser och landets väl.
Rosenbad.
Regeringens skattehöjningar är förstås negativa för landet och leder i praktiken enligt lafferkurvan till lägre skatteintäkter när ekonomin går i stå, och det är bra att de drogs tillbaka när oppositionspartierna hotade med att rösta bort ett antal ministrar ur regeringen via en misstroendeförklaring. Regeringen och finansminister Magdalena Andersson (s) backade.

Anledningen till att man backade var alltså att enskilda ministrars inkomst och politiska karriär hotades. Att få en lön på 100 000+ kronor i månaden var alltså viktigare än det som regeringen (felaktigt) tydligen ansåg var av största vikt för Sverige, både ekonomiskt och på ideologiska grunder.

Kort sagt är sosseriets ministrar och regering ryggradslösa egenkära egoister som sätter sin egen lön och politiska karriär och prestige före det de tidigare ansåg var för landets bästa. Är ett beslut rätt ska man inte backa från det ens om man kommer drabbas av det personligen. Om man har någon ryggrad.

Och då avsätts ministrarna ändå i september 2018, så man backar utifrån några månaders utebliven skyhög inkomst. Antagligen skulle man fortfarande få fallskärm och statsrådspension i decennier framöver oavsett.

Detta är det viktigaste att ta med sig från regeringens undfallenhet - sosseriet styr inte landet för landets bästa, utan för sin egen maktkåthets, inkomster och karriärs skull. Beskedet är också att man ska sätta efter politiker på det personliga planet om man vill få igenom något.


således artikel Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet

det är alla artiklar Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/misstroendehotet-visar-pa-ryggradslosa.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Misstroendehotet visar på ryggradslösa och egenkära politiker i sosseriet"

Skicka en kommentar