Salvador Sobral hjärttransplanterad

Salvador Sobral hjärttransplanterad - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Salvador Sobral hjärttransplanterad, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Salvador Sobral hjärttransplanterad
länk : Salvador Sobral hjärttransplanterad

Läs också


Salvador Sobral hjärttransplanterad

ESC-vinnaren Har fått ett nytt hjärta. Operationen utfördes i fredags och tog fyra timmar. Enligt läkarna gick ingreppet bra.

Ett läkarteam vid sjukhuset Santa Cruz i Lissabon kallade till presskonferens på lördagen för att berätta om hjärtbytet.

En donator med ett för Salvador Sobral passande hjärta opererades in i fredags. Allt gick väl och nu vårdas Salvador på en intensivvårdsavdelning. Där återhämtar han sig och förhoppningen är att kroppen ska acceptera det nya organet. Det är bara i ovanliga fall som det tillstöter komplikationer efteråt.

Läs också → Vinnarens tillstånd kritiskt

Portugals första och hittills enda ESC-vinnare har legat på sjukhus i nästan tre månader. 27-åringen har länge varit svårt hjärtsjuk och en hjärttransplantation var enda sättet att ge honom en framtid. 


således artikel Salvador Sobral hjärttransplanterad

det är alla artiklar Salvador Sobral hjärttransplanterad Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Salvador Sobral hjärttransplanterad adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/12/salvador-sobral-hjarttransplanterad.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Salvador Sobral hjärttransplanterad"

Skicka en kommentar