Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg
länk : Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

Läs också


Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

Järnvägen och SJ fortsätter gå från klarhet till klarhet. Vid resan till och från Falun valdes förstås järnväg. Tyvärr innebär det byten och än så länge har hela 40% av tågen varit inställda, så det är lite spännande huruvida om och när man når destinationen. För att inte tala om att man missar sista bussen hem...
Stora Torget Falun.
I möjligaste mån ska man förstås undvika att resa med tåg om det innebär byten. Med den höga sannolikheten att tåg är försenade eller helt inställda, så går sannolikheten att komma fram mot noll när antalet byten går mot 3-4 stycken.

Uppresan till Falun innefattade bara ett byte i Örebro, men började med fem minuters försening vilket gjorde det osäkert huruvida jag skulle hinna byta tåg. Det gick dock bra den här gången.

Värre var det med hemresan. Redan under gårdagen började olika appar och SMS meddela att först ett av tågen hem var inställt. Dock var det inte inställt på SJ:s webplats och man kunde fortfarande boka biljetter till det inställda tåget, som bara skulle ersättas av bussar mellan Borlänge och Stockholm, vilket implicerade att det fortfarande skulle gå Falun - Borlänge. Sedan började det dyka upp ytterligare SMS att även tåget Borlänge - Örebro var inställt. Så två av tre tåg var alltså inställda vilket drar upp antalet inställda tåg till 40% på den ursprungligen planerade resan.

Nu sitter jag på ett sjätte tåg, så andelen inställda är nere på 33%, men jag har två byten innan jag är på tåget till Göteborg, och sannolikheten att dessa ska fungera är förstås nästan noll och intet.

I slutändan går det inte någon buss de dryga fyra milen hem när väl det ombokade tåget når Göteborg sent, utan man får helt enkelt hosta upp 1500 - 2000:- SEK i taxi om man vill hem. Ungefär lika dyrt som ett hotellrum i Göteborg. 

Eller någon annanstans på vägen. När man väl spelar SJ-roulette med sista tåget hem så finns det inga toleransnivåer för fler sk driftstörningar från SJ:s sida.

Man kan iaf inte påstå att det inte är spännande att åka tåg. Man vet aldrig om eller när man kommer fram.

Slutsatsen med SJ:s höga felnivåer är att man endast bör ta tåget om det går ett direkttåg mellan avreseorten och destinationen. Om ens då. Inte konstigt att man beskattar flyget, som ändå oftast fungerar.


således artikel Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg

det är alla artiklar Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/bra-jobbat-av-sj-40-installda-tag.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Bra jobbat av SJ - 40% inställda tåg"

Skicka en kommentar