Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part

Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part
länk : Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part

Läs också


Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part

Letar man i Facebooks inställningar kan man hitta vad dina så kallade Facebookvänner kan dela med sig av för information om dig till tredje part, t ex när de svarar på en rolig enkät eller gör ett skojsigt test på Facebook. Nedan ser du vad vännerna kan ge vidare.
Detta hittas under Inställningar->Appar.
I princip kan de appar som begär detta få ut i princip allting du angivit på Facebook om de begär info om en användares vänner. Det inkluderar alltså religion och politisk åsikt, var du bor, vad du har för utbildning och vad för sidor, grupper etc som du deltar i på Facebook, dvs gillar.

Kort sagt allt.

Och detta genom att någon av dina vänner på Facebook godkänner när en tredjepartsleverantör begär åtkomst till vänner när man använder appen.

Kort sagt får tredjepartsutvecklare tillgång till allt om dig även om du trodde att du var privat. Du måste nämligen själv gå in på inställningssidan ovan och kryssa bort vad Facebook delar med sig av till tredje part. Standard är att i princip allt är förkryssat.
Här under hittar du vad dina FB-vänner delar med sig till tredje part om dig.
Du hittar inställningssidan för appar här, och kryssar förslagsvis bort allt, dolt under "appar som andra använder".

Till tredje part kan räknas den där bekväma "logga in med Facebook" som olika webtjänster erbjuder. Om en vän till dig loggar in med Facebook på exempelvis en butik, så kan butiken få reda på allt även om dig om de angav att de ville kunna få åtkomst till vänner när din FB-vän loggade in.


således artikel Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part

det är alla artiklar Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/detta-ar-vad-dina-fb-vanner-kan-ge-bort.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Detta är vad dina FB-vänner kan ge bort till tredje part"

Skicka en kommentar