titel : Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning
länk : Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning
Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning
Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning
1 kalkonfilé
smör att steka i
salt och peppar
Svampstuvning:
1 tråg färska champinjoner
smör att steka i
salt och peppar
rysk yoghurt
philadelphiaost
finhackad persilja
Bryn kalkonfilé runtom i smör, salta och peppra. Ställ in på ugnsfat i 200 grader, tills innertemperatur är 70 grader. Ta ut och täck med djup tallrik, låt filén svalna något. Stuvning: Skiva svamp, fräs i smör, salta och peppra. Rör ner yoghurt, färskost och låt småkoka samman till en lagom tjock stuvning, rör ner persilja och smaka av med mer salt och peppar vid behov. Skär upp kalkonfilén i tunna skivor, lägg stuvning på ugnsfat och kalkonskivor + kokta haricots verts ovanpå. Råkost till.
(För mejerifritt alternativ: Ersätt smör med kokosolja och yoghurt/färskost med kokosgrädde. 1 - 2 finhackade schalottenlökar kan passa bra att addera i den sortens stuvning)
således artikel Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning
det är alla artiklar Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/enkel-matlagning-helstekt-kalkonfile.html
0 Response to "Enkel matlagning: Helstekt kalkonfilé med champinjonstuvning"
Skicka en kommentar