Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist

Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist
länk : Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist

Läs också


Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist

Är det en trend vi är inne i och hur länge varar den i så fall? Kille 17-28 år som sjunger solo verkar vara receptet för att gå segrande ur Melodifestivalen.

Benjamin Ingrosso är den fjärde unga mannen i rad som vinner Mello och tävlar för Sverige i ESC. Mansdominansen var varit stor allt sedan en 28-årig Måns Zelmerlöw vann inte bara festivalen utan hela Eurovision 2015 med Heroes.

En ganska så nybliven 17-åring följde upp året efter. Frans Jeppsson Wall med If I Were Sorry. I fjol tronade Robin Bengtsson, 26, överst på tronen, och så sent som för snart två veckor sedan gjorde 20-årige Benjamin Ingrosso om samma sak.

Inget unikt
Vi har nämnt det tidigare men det tål att upprepas. Detta är inget unikt. Från mitten av 70-talet till en bit in på 80-talet var det också bara killar som vann Mello. Kolla in det här gänget:

Mellan 1975-1981 var det bara män som vann Mello och fick tävla i ESC.

1975 Lasse Berghagen
1977 Forbes
1978 Björn Skifs
1979 Ted Gärdestad
1980 Tomas Ledon
1981 Björn Skifs

1976 deltog ju inte Sverige men det hade säkert blivit en kille då med?! Och ej att förglömma Björn Skifs två gånger på kort tid.

Ingen om dem var i närheten att lyckas lika bra som killarna på 2010-talet. Närmast kom Lasse Berghagen med sin 8:e plats.

Kille, tjej, eller grupp. Allt har varierat under årens lopp. Oftast har det varit vartannat år med killar och tjejer.

Hela listan → Sverige

De första åren, från slutet av 50-talet och framåt, tillhörde dock uteslutande damerna. Sveriges sex första representanter var kvinnor - och soloartister  - precis som varit fallet de senaste åren:

1958 Alice Babs
1959 Brita Borg
1960 Siw Malmkvist
1961 Barbro Lill-Babs Svensson
1962 Inger Berggren
1963 Monica Zetterlund



således artikel Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist

det är alla artiklar Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/03/vinnarreceptet-i-mello-kille-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Vinnarreceptet i Mello: Kille och soloartist"

Skicka en kommentar