I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige

I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige
länk : I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige

Läs också


I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige

I morgon påbörjas den ryska övningen, som spärrat av delar av luften över Östersjön och över den ryska exklaven i Königsberg. Mycket talar för att de avspärrade områdena är för uppskjutning och nedslag med ballistiska Iskander-robotar, som alltså kommer skjutas i riktning från Königsberg rakt mot svenska militära mål i Blekinge, Skåne och Linköping, för att slå ner i bland annat svensk flygledningszon. Skjuter man faktiskt handlar det om stark signalpolitik och direkt hotfullt aggressivt beteende mot Sverige.
Ryska flottans glada gossar när de inte är upptagna med att misshandla eller våldta varandra.
De avlysta områdena är avlysta upp till 18 000 meters höjd, dvs så högt som civil flygledningszon gäller. Vad det än är som ska skjutas ska det skjutas extremt högt. Eller komma ner från en ballistisk robotbana.
 
Det senare talar för ryska ballistiska Iskanderrobotar. Drar man linjer från Köningsberg-exklaven mot nedslagszonerna i svenskt, polskt och litauiskt flygledningsområde och förlänger dessa så hittar man svenska militära mål som Marinbasen och Kockumsvarvet i Karlskrona och Kallinge flygflottilj utanför Ronneby, Södra skånska regementet i Revingehed, alternativt stridsledningscentralen i Hästveda, samt flygbasen Malmen utanför Linköping (eller Saabs fabriker i Linköping).

Nu återstår att se om ryssarna avser att faktiskt skjuta och inte bara testar reaktioner från politiker och media på avlysningarna, och om man faktiskt skjuter Iskander. KAnske är avspärrningarna av områdena bara en sorts hämnd för att Västs demokratier utvisat hundratalet ryska underrättelseagenter, som haft täckmantel som diplomater.

Riktningen på de eventuella skotten kan ses som en aggression mot Sverige och en tydlig signal över rysk förmåga och vilja att vid behov fjärrnedkämpa svenskt försvar och civila försvarsrelaterade anläggningar. Det blir också intressant att se hur man kommer marknadsföra robotskotten internt inom den ryska diktaturen.

Sverige är inte medlem av den ömsesidiga demokratiska försvarsalliansen Nato, och att skjuta robotarna i riktning mot mål i Sverige är därför mindre eskalerande än att skjuta dem mot Natoländer. Samtidigt visar riktningen att Ryssland är svaga och fega, då de endast vågar agera hotfullt mot lilla Sverige.

Att över huvud taget skjuta robotskott eller ens avlysa andra länders flygledningszoner är extremt. Normalt är att man håller sig inom sin egen kontrollzon och inte beskjuter andras. Det kan inte råda något tvivel om att diktatorn Putin och de övriga skurkarna i Kreml nu kör hårt efter att diktatorn som väntat blivit omvald i skenvalet.

Den ryska avlysningen gäller 4:e till 6:e april. Svenska myndigheter borde i preventivt syfte erbjuda sjukvårds- och räddningsresurser om det går som det brukar med ryska robotskott. Rysk offentlig sjukvård har en del utmaningar, minst sagt.



således artikel I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige

det är alla artiklar I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/i-morgon-skjuter-eventuellt-ryssland.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "I morgon skjuter eventuellt Ryssland Iskander mot Sverige"

Skicka en kommentar