SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor

SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor
länk : SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor

Läs också


SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor

SVT har under täckmanteln "satir" och "publicist" genomfört en politisk denial-of-service-attack (DOS) mot hundratals svenska friskolor. Man nyttjar barns personuppgifter för detta och medger uttryckligen att det hela har ett politiskt syfte.
SVT.
Detta inlägg är förstås satir, så jag har fullt frikort att som publicist skriva vad fan jag vill.

Ett sk "satirprogram" på det tvångsfinansierade SVT har arrangerat en DOS-attack mot hundratals svenska friskolor genom att göra ett webformulär varifrån man kan skicka ansökningar till alla friskolor i ett län eller hela riket. Uppgifterna och ansökan måste sedan behandlas av friskolorna.

I en kommentar medger satirprogrammet att man gör detta i politiskt syfte och erkänner alltså att man förvisso är obereonde public service, men inte opolitiskt, neutral eller objektiva.

Samtliga ansökningar måste förstås behandlas av skolorna - även om man bor på en annan ort. Trots allt kan en flytt vara inplanerad.

Det SVT gör är alltså ren politisk aktivism, utnyttjande av barn och barns personuppgifter, och ett DOS-angrepp och sabotage mot privata verksamheter.

SVT gömmer sig bakom satir och att detta är publicistisk verksamhet.
"SVT tar inget ansvar för Formulärets funktionalitet och lämnar inga garantier för att din ansökan kommer in i de olika friskolornas respektive kösystem eller att du behåller din köplats utan någon ytterligare åtgärd. Vill du vara säker på att din ansökan har kommit in till de skolor som du är intresserad och för att kontrollera hur du ska agera för att behålla din plats i kön rekommenderar vi dig att kontakta respektive skola.
SVT kommer inte att tillhandahålla någon form av support eller underhåll av Formuläret. Inte heller tar SVT något ansvar för att det går att använda vid varje tidpunkt. SVT har rätt att när som helst och utan ansvar eller ersättningsskyldighet uppdatera, ändra, tillfälligt eller permanent begränsa eller stänga ner Formuläret eller åtkomsten till det.
PersonuppgiftsbehandlingSVT behandlar, självt eller genom anlitat underbiträde, uppgifter om dig, annan vårdnadshavare, det barn som du är vårdnadshavare för samt barnets eventuella syskon. Syftet med behandlingen är att tillhandahålla ansökningstjänsten till svenska friskolor.
All personuppgiftsbehandling sker inom SVT:s publicistiska verksamhet. Det innebär att endast vissa bestämmelser i personuppgiftslagstiftningen gäller för behandlingen, t.ex. reglerna som rör säkerhet för personuppgifter. Vi gör alltid vår yttersta att skydda de personuppgifter vi behandlar genom adekvata säkerhetsåtgärder. Vi sparar inte uppgifterna. All SVT:s behandling sker inom EU/EES."
Man kan för all del i olika grad vara emot friskolor.

Jag är för friskolor och fritt skolval, men är emot vinstutdelning från friskolor. Jag ser inget hinder för obegränsade vinster inom verksamheten - vinst är en förutsättning för att säkra långsiktig verksamhet och skola är långsiktigt med nio år för att gå igenom en hel grundskola. Vinst ger stabilitet och möjlighet att utveckla och investera i verksamheten. Därmed behöver man inte förespråka att alls tillåta vinstutdelande skolor, utan kan driva dem som stiftelser/ekonomiska föreningar där all vinst går in i verksamheten eller periodiseras.

Det är idag svårt för de flesta att hålla ens två tankar i huvudet samtidigt. I detta fall behöver man kunna tänka tre saker på en gång, vilket är för höga krav för en SVT-anställd.

1. Man kan vara emot friskolor i olika grad
2. Man kan samtidigt vara emot att tvångsfinansierade SVT genomför DOS-angrepp mot skolor, vilket drabbar anmälda barn, deras föräldrar, andras barn och deras föräldrar, plus förstör fungerande skolverksamheter och skadar barns utbildning ytterligare. Detta sker mitt under ansökningsperioden och satiransökningarna går inte att skilja från riktiga.
3. Man kan samtidigt vara emot att använda barn för politiska syften.

SVT omfattas inte av offentlighetsprincipen, och kan därför ej granskas av övriga media på samma sätt som annan tvångsfinansierad verksamhet. Konstruktionen med en stiftelse som ägare av bolaget gör att man slipper undan detta. Så som satir kan ingen publicist göra en sajt där man skickar in automatiska begäran om handlingar enligt offentlighetsprincipen, att skickas ut på papper.

Bara för att något är lagligt, likt SVT gör under täckmanteln publicist och satir, så betyder det inte att det är lämpligt. Skillnaden mellan vad som är tillåtet och lämpligt handlar om etik och omdöme. SVT brister i bägge, men det är ingen som helst överraskning. Vad som är överraskande är att samtliga politiska partier vill säkerställa evig tvångsfinansiering av det genompolitiserade SVT via skattesedeln.

Detta inlägg är satir, hö-hö.


således artikel SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor

det är alla artiklar SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/04/svt-utnyttjar-barn-for-att-genomfora.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor"

Skicka en kommentar