BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter

BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter
länk : BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter

Läs också


BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter

I en rätt genialisk påverkansoperation kan hundratals, kanske tusentals svenska twittrare blockerat svenska försvarstwittrare. Så kallade blocklistor, som skulle användas mot porrbotar, har använts till att blockera bort försvarspositiva så dessa inte syns för de som använt listorna i god tro.
Stasi var diktaturen Östtysklands underrättelsetjänst.
I vintras dök det upp allt fler sk porrbotar, falska massregistrerade konton med unga enligt normerna välformade kvinnor ofta med blåfärgat hår, och ständig tvättdag. Detta blev ett stort problem och sk blocklistor (kända från Svenska Instituets StaSI-gate) började cirkulera för att blocka ut dessa.

En enklare metod var att stänga av uppdateringar för konton som inte angett e-post och telefonnummer för återställande av lösenord.

Sajter som Blocktogether kunde användas för att prenumerera på blocklistor. 

Det har nu framkommit att dessa porrbotblocklistor har infiltrerats av personer som vill blocka bort svenska försvarspositiva twittrare och även Natopositiva. En sådan lista har därmed blockerat bort hundratals helt legitima riktiga icke-porrbotkonton.

En sådan aktuell lista som bloggen identifierat ursprunget hos var oskyldig. Blocklistor är väldigt populärt på vänsterkanten och personen som skapade listan är vänster, men annars en sund och vettig person som håller god ton på Twitter. Dock lurades personen att importera kontonamnen på försvarstwitter (och eventuellt även liberala generella politiska twittrare). Personen har upptäckt det hela, och tagit bort listan, men de som tidigare prenumererat på listan har haft kvar sina blockningar. 

Ett tämligen genialiskt sätt att dölja delar av svensk debatt för hundratals, antagligen tusentals svenska twittrare och en lyckat påverkansoperation. Frågan är om den var inhemsk, eller initierad från diktaturen Ryssland. Målet var iaf tydligt - svenska försvarspositiva twittrare skulle döljas.

Flera framstående konton har bekräftat att de blockerats på detta vis. Förutom mig har jag godkännande att än så länge nämna exempelvis Observationsplatsen, som rapporterar om utvecklingen i de ryska stridskrafterna på en mycket detaljerad nivå. Några av de allra mest kända försvarstwittrarna har också blockats, men jag skriver inte ut dem utan godkännande.

Det tål att upprepas - var inte en nyttig överutmanad, använd inte blocklistor någon annan hanterar.


således artikel BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter

det är alla artiklar BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/breaking-falska-blocklistor-mot.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "BREAKING: Falska blocklistor mot porrbotar blockerade ut svenska försvarstwitter"

Skicka en kommentar