titel : Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt
länk : Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt
Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt
Jag skrev ju igår på bloggen att jag åt några så in i flängen goda vegetariska burgare.
Japp jag äter dom idag igen.... MUMS!!
Inhandlade dom på Coop i frysdisken. Som receptförslag fanns just buttetnutpumpa med kryddförslag, men jag valde att krydda pumpan på ett lite annat sätt och OHHHHH så gott!
Burgarna är gjorda på kikärtor, solros- & pumpafrön smaksatta med salvia, lök och chipotle chili. Allt ekologiskt.
Stek de ekologiska solrosbiffarna i kokosolja på medeltemperatur tills de fått fin färg.
Skala, kärna ur butternutpumpan och skär den ii bitar. Krydda med örtsalt, lite chiliflakes, korianderkrydda, vitlökskrydda samt paprikapulver.
Stek pumpabitarna på svag värme i kokosolja samt smör (eller ghee om du äter paleo), utan att de får stekyta. De ska bli mjuka men med en fastare kärna.
Servera förslagsvis med ruccola, babyspenat, salladslök och vitkål i tunna strimlor. Supergott!!!!
således artikel Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt
det är alla artiklar Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/ekologiska-solrosburgare-med.html
0 Response to "Ekologiska solrosburgare med Butternutpumpa - nyttigt, snabblagat & enkelt"
Skicka en kommentar