Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?

Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år? - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?
länk : Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?

Läs också


Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?

Almedalsveckan, eller politikerveckan i Almedalen 2018, har idag börjat, vilket väcker frågan om du är där eller följer evenemanget. Själv framträder jag officiellt 15:30 -16:30 med en scenariotext och sedan paneldebatt på temat Konsten att hacka ett val med bla fd försvarsminister Enström, MSB mfl i regi Capgemini i Digidalen i morgon måndag. Svara kring ditt generella deltagande nedan.
Almedalsveckan 2017.
Så hur berör Almedalsveckan dig i år? Svara nedan:

Kom gärna förbi och titta på Konsten att hacka ett val i morgon måndag, där jag håller ett inlednignsanförande i form av ett specialskrivet scenario kring  IT-baseradepåverkansoperationer mot det svenska valet. Har ni läst min e-novell Valet kommer ni känna igen vissa bitar.

I övrigt är jag där i yrkets vägnar, så om ni är väluppfostrade går det bra att prata med mig om ni råkar se mig, eller för den delen bara säga hej.


således artikel Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?

det är alla artiklar Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år? Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år? adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/07/sondagsenkat-ar-du-i-almedalen-pa.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Söndagsenkät: Är du i Almedalen på Almedalsveckan i år?"

Skicka en kommentar