titel : Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré
länk : Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré
Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré
Burgare av högrevsfärs
500 g grovmald högrevsfärs
2 msk kallt vatten
1 tsk salt
malen vit- eller svartpeppar
neutral kokosolja att steka i
Blanda färsen och väg upp ca 75-grams burgare, blir ungefär 7 st. Stek ca 1 minut per sida (blir lite lätt rosa inuti). Till: oopsies + rödkålssallad (röd toppkål, vinäger, olivolja, salt och peppar) + gurkmajonnäs (hemlagad majonnäs, hackade cornichons, tomatpuré, chipotle pasta, örtsalt) + ruccolasallad vid sidan om.
Petti tomatpuré innehåller bara tomat och joderat salt, inga andra tillsatser (t.ex. citronsyra eller kaliumsorbat, som ofta brukar förekomma) . |
således artikel Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré
det är alla artiklar Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/10/burgare-av-grovmald-hogrevsfars.html
0 Response to "Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré"
Skicka en kommentar