Förhandsmoderering införd

Förhandsmoderering införd - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Förhandsmoderering införd, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Förhandsmoderering införd
länk : Förhandsmoderering införd

Läs också


Förhandsmoderering införd

På förekommen anledning har jag nu infört förhandsmoderering av kommentarerna, då min kommentarsrobot är sönder och inte längre automatiskt raderar bannade kommentatorer. Detta kommer förhoppningsvis leda till högre kvalitet i kommentarsfältet, men samtidigt viss fördröjning tills publicering.

De flesta som blivit bannade från bloggen är vuxna människor, och kan förstå att de inte är välkomna att kommentera, och håller sig från detta. De brukar ändå kommentera något fåtal gånger om året, och har förstås då raderats.

Andra, främst rysstrollet HMG/Martin mfl, har antingen stora personliga utmaningar, eller är avlönade för att kommentera här och måste fortsätta trots banningen.

Den mest frekventa kommentatorn på bloggen - låt oss kalla hen för BH för att inte personens namn ska bli sökbart på Internet - som uppvisat stora personliga utmaningar, är nu bannad från bloggen. Jag har under flera veckor gett hen chansen att bättra, sig men hen kan inte ta enkla instruktioner som en vuxen människa. Jag misstänker en tydlig beroendeproblematik. Efter en tids detox bör hen hitta något annat att bli beroende av, men än så länge försöker hen regga nya signaturer att kommentera med.

Jag har haft en robot som automatiskt varannan minut raderat de bannades kommentarer, men Google har byggt om sitt blogger-API och detta har gjort sönder roboten. Den som utvecklat roboten har ej möjlighet att lösa problemet.

Så det får bli förhandsmoderering. Dessvärre tar det tid från viktigare saker som skrivande av blogginlägg eller böcker, och är alltså en effektiv denial-of-service-angrepp på mig personligen. Men jag ser i dagsläget inte något val.

Det här är inte din plattform för att ösa ur dig Kreml-propaganda, hat, konspirationsteorier, desinformation, lögner, vetenskapsfientlighet eller stärka din självbild, eller göda din narcissism. Det är inte ditt fikabord där du överröstar alla andra tills du en dag upptäcker att du är ensam på fikat. Vilket nu skett även här.

Sök hjälp, allvarligt talat. Ta din cola zero och häng på Flashback eller något istället.

Ni övriga, håll er till ämnet, skriv seriösa kommentarer, så har ni absolut inget att oroa er över. Skriv kvalitet. Jag skiter faktiskt i om ni inte har samma åsikter som mig. Men man ska vara seriös.


således artikel Förhandsmoderering införd

det är alla artiklar Förhandsmoderering införd Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Förhandsmoderering införd adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/10/forhandsmoderering-inford.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Förhandsmoderering införd"

Skicka en kommentar