Ingen synbar påverkan av förmoderering

Ingen synbar påverkan av förmoderering - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Ingen synbar påverkan av förmoderering, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Ingen synbar påverkan av förmoderering
länk : Ingen synbar påverkan av förmoderering

Läs också


Ingen synbar påverkan av förmoderering

Litet stickprov, men söndagens införande av förmoderering av kommentarsfältet har än så länge inte haft någon negativ påverkan på bloggtrafiken. Tvärt om.
Senaste veckans trafik, sidvisningar per timme, serversideloggning hos Blogger.
Så här långt har alltså inte bloggens trafik minskat av att förmoderering av kommentarerna införts. Vissa kommentatorers självbild i denna fråga kanske inte överensstämmer helt med verkligheten, och varför folk faktiskt läser bloggen.

Snarare var måndagens trafik den högsta på en vecka.

Stickprovet är ju än så länge väldigt litet, och jag har suttit vid dator större delen av tiden och kunnat släppa fram kommentarer ganska snabbt. Så kommer det inte alltid att vara, utan det kommer vara tillfällen där det kommer ta flera timmar. Exempelvis ska jag hålla en författarföreläsning i skånska Broby i Östra Göinge kommun på måndag kväll, och en föreläsning på en bostadsmarknadskonferens i Linköping i morgon. Restid kan också göra det svårt att moderera beroende på färdsätt och täckning.

Hur tycker ni själva att det fungerat med förhandsmoderering?


således artikel Ingen synbar påverkan av förmoderering

det är alla artiklar Ingen synbar påverkan av förmoderering Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Ingen synbar påverkan av förmoderering adressen https://allmaninf.blogspot.com/2018/10/ingen-synbar-paverkan-av-formoderering.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Ingen synbar påverkan av förmoderering"

Skicka en kommentar