Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås

Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås
länk : Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås

Läs också


Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås

Spenatfyllda cannelloni med tomatsås

Färskostpasta (recept här)

Fyllning:
bladspenat
färskost
salt och peppar
smör att steka i

Sås:
passerad eller krossad tomat
hackad gul lök
pressade vitlöksklyftor
fryst eller färsk hackad basilika
salt och peppar
smör att steka i

riven ost

Skär pastaplattorna i lagom stora rutor (för 2-3 port. cannelloni behövs bara halva satsen, d.v.s. en plåt). Fyllning: Fräs grovt skuren bladspenat i smör tills vätskan kokat in något, rör ner färskost till en ganska tjock stuvning och smaka av med salt och peppar. Sås: Stek lök mjuk i smör, rör ner tomat, vitlök och låt koka samman, rör ner salt, peppar och basilika efter smak. Fyll pastaplattor med spenaten, rulla ihop och lägg med skarv nedåt på ugnsfat. Häll över tomatsås, strö på ost. Gratinera i 200 graders ugn.




således artikel Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås

det är alla artiklar Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås adressen https://allmaninf.blogspot.com/2019/03/vegetariskt-spenatfyllda-cannelloni-med.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås"

Skicka en kommentar