titel : Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås
länk : Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås
Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås
Färskostpasta (recept här)
Fyllning:
bladspenat
färskost
salt och peppar
smör att steka i
Sås:
passerad eller krossad tomat
hackad gul lök
pressade vitlöksklyftor
fryst eller färsk hackad basilika
salt och peppar
smör att steka i
riven ost
Skär pastaplattorna i lagom stora rutor (för 2-3 port. cannelloni behövs bara halva satsen, d.v.s. en plåt). Fyllning: Fräs grovt skuren bladspenat i smör tills vätskan kokat in något, rör ner färskost till en ganska tjock stuvning och smaka av med salt och peppar. Sås: Stek lök mjuk i smör, rör ner tomat, vitlök och låt koka samman, rör ner salt, peppar och basilika efter smak. Fyll pastaplattor med spenaten, rulla ihop och lägg med skarv nedåt på ugnsfat. Häll över tomatsås, strö på ost. Gratinera i 200 graders ugn.
således artikel Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås
det är alla artiklar Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås adressen https://allmaninf.blogspot.com/2019/03/vegetariskt-spenatfyllda-cannelloni-med.html
0 Response to "Vegetariskt: Spenatfyllda cannelloni med tomatsås"
Skicka en kommentar