Må kongressen bli som en solen...

Må kongressen bli som en solen... - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Må kongressen bli som en solen..., Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Må kongressen bli som en solen...
länk : Må kongressen bli som en solen...

Läs också


Må kongressen bli som en solen...

Gomorron. På väg till Nyhetspanelen i SVT efter några seminarier i går kväll inför MP:s kongress. Må denna bli som solen som lirkar upp kronbladen på en blomma. 

Om inte är jag rädd att partiet fortsätter vada i en långsamt stelnande betong som man själv tillrett. Trist för alla de goda partister som dras med på köpet i så fall.

I många fall är man nog omedveten om hur de politiska positionerna förflyttas, det sker ofta i ett ganska slutet politiskt rum. Det omedvetna kan vi bara samtala om när det upphör att vara omedvetet. På grund av just detta är det så oändligt viktigt för MP att det finns en kritisk opinion som vill just detta: medvetandegöra. De är inga fiender som vill detta, det är faktiskt vänner. 

Men, visst, är man otrygg i sin egen position är det ett väl historiskt belagt fenomen att uppfatta alla som framför kritisk analys som fiender. Därför finns inget viktigare än att partiledningen skall känna mer tillit till gröna värderingar, grön ideologi, våga stå för den, våga räta på ryggarna.

Om detta skriver jag  dagens Aftonbladet. Om att inte förminska partiet, om att inte göra det utbytbart, om att inte göra det onödigt.




således artikel Må kongressen bli som en solen...

det är alla artiklar Må kongressen bli som en solen... Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Må kongressen bli som en solen... adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/05/ma-kongressen-bli-som-en-solen.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Må kongressen bli som en solen..."

Skicka en kommentar