Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland

Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland
länk : Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland

Läs också


Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland

Tre nazister kopplade till den nazistiska organisationen NMR åtalas nu för tre politiska bombdåd i Västsverige, som dock ej klassas som terrorism. Intressant är att två av de tre männen enligt åklagaren fått militär utbildning i Ryssland. Kreml finansierar alltså inte bara svenska nazister.
Svenska flaggan med den ryska dubbelhövdade örnen.
Sedan tidigare vet vi att svenska nazister finansieras av Kreml via olika bulvaner och omvägar. Nytt är att det nu framgår att Ryssland även utbildar svenska nazister militärt.

Aftonbladet skriver:
"Enligt åklagaren har två av de åtalade strax före attentaten fått ”militär utbildning” i Ryssland."
Sannolikt har utbildningen skett i privat regi, men som sådan sker den med diktaturen i Kremls goda minne, eftersom man inte stoppar den. Exakt utformning framgår alltså inte, men det kan mycket väl vara utbildning ledd av ryska militärer, även om det inte sker inom det ryska försvaret.

Tillägg: DN har mer information. Utbildningen har letts av ryska reservofficerare och arrangerats av den ryska Imperiska Rörelsen, som också finansierar NMR.

I övrigt klassar åklagaren inte bombdåden för terrorism, då de inte utgjort något hot mot samhället eller ens fått folkgrupper att bli rädda. Kammaråklagaren säger till Aftonbladet:
"Vi kan till exempel inte se att gärningarna allvarligt har destabiliserat politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer. Inte heller att attentat mot flyktingförläggningar och flyktingar generellt kan anses innefatta att allvarligt injaga fruktan hos befolkningsgrupp."
De två åtalade ryskt militärutbildade nazisterna är knappast de enda "Sverigevänner" som varit över till den ryska diktaturen för att få militär utbildning. Diktaturens mål är att destabilisera västerländska demokratier, så att man i lugn och ro kan få invadera och annektera grannländer. Att finansiera, organisera, uppmuntra och utbilda extremister är ett led i detta. Huruvida så är fallet i detta fall går förstås inte att bevisa.


således artikel Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland

det är alla artiklar Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/aklagaren-atalade-svenska-nazister-hade.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Åklagaren: Åtalade svenska nazister hade fått militär utbildning i Ryssland"

Skicka en kommentar