DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare
länk : DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

Läs också


DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

DN rapporterar att polisens kollaps nu är fullständig, och att det inte alls som utlovat har vänt. Åtta särskilt utsatta problemområden har uppkommit senaste året, där polisen tappat kontrollen och rättsväsendet inte fungerar. Samtidigt ägnar sig inrikesminister Ygeman åt att retweeta en barnboksförfattare om brittisk politik, istället för att sparka polischefen Danielsson och sedan själv avgå.
Rikspolischefen Dan Eliasson.
Den nya sammanställningen av sk särskilt utsatta problemområden, dvs där rättsväsendet upphört att fungera har hemligstämplats av polisens nationella ledning NOA. Det hela är ett facit på att inrikesminister Anders Ygeman (s) och rikspolischefen Dan Eliasson totalt misslyckats.
"DN har tagit del av hemligstämplat material från Noa:s underrättelseavdelning som visar att listan utökats från 15 till 23. De åtta bostadsområden som tillkommit är:
• Norrby och Hässleholmen/Hulta i Borås.
• Tynnered/Grevegården/Opaltorget i Göteborg.
• Karlslund i Landskrona.
• Nydala/Hermodsdal/Lindängen i Malmö.
• Fittja och Alby i Stockholm.
• Gottsunda i Uppsala."
Uppgifter ska alltså vara så pinsamt känsliga att de hemligstämplats. I områdena pågår omfattande gängkriminalitet, otrygghet, öppen narkotikahandel, religiös extremism och parallell rättsskipning utan för Sveriges rättsväsende.

Rikspolischefen Dan Eliasson har vägrat låta DN få tag på honom. Han vet alltså att det är ett totalt misslyckande, för som rikspolischef kan han inte vara okontaktbar och onåbar.

Media har annars gjort ett utmärkt jobb på sistone. T ex var det en kväll bara 14 poliser i yttre tjänst som hade om hela centrala Stockholm rapporterar SvD. Det är ett område med runt en halv miljon invånare.

Så vad gör ansvarig minister Anders Ygeman (s)? Jo, han retweetar en barnboksförfattare på Twitter och är mer intresserad av brittisk inrikespolitik än kollaps för hans egna ansvarsområden.
Anders Ygemans officiella Twitter-konto reagerar så här.
Det är förstås inget fel i att vara vare sig barnboksförfattare eller retweeta dessa. Det senare gäller om man är en privatperson. Är man en minister med ansvar för ett havererande rättsväsende så bör man dock ägna sig åt annat. Eller avgå och bli en privatperson.

Sedan årsskiftet har poliser i yttre tjänst ("ingripandeverksameht") minskat med ytterligare 278 personer och ordningen upprätthålls av 6 485 poliser, som också ska stå för förebyggande arbete. Övriga av de knappt 20 000 poliserna är fullt upptagna med att skriva av polisanmälningar. Enbart i Stockholm har 10% lämnat ingripandeverksamheten sedan årsskiftet.

Polisens omorganistion skulle föra polisen närmare medborgarna, samt förstås minska brottslighet och öka trygget, och så sent som i slutet av förra året hävdade Ygeman att de nu har vänt.

Det är uppenbart att "polisens omorganisation" är ett totalt misslyckande och ansvaret är Anders Ygemans och Dan Eliassons. Ygeman bör omgående sparka Eliasson och sedan själv avgå. Men att dessa två herrar skulle drabbas av vare sig ansvar eller självinsikt är lika osannolikt som att de som skapat problemet ska kunna lösa det.

Sedan kommer inte problemet lösas av att dessa herrar avgår. Men de måste bort, för det är uppenbart att de inte klarar av sitt jobb, så det finns en chans att rekrytera någon som faktiskt inte är kompetensutmanad och inte bara en kraftlös pratkvarn.


således artikel DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare

det är alla artiklar DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/dn-atta-nya-sarskilt-utsatta.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "DN: Åtta nya särskilt utsatta problemområden - Ygeman retweetar barnboksförfattare"

Skicka en kommentar