Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna
länk : Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

Läs också


Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

Så har inrikesminister Anders Ygeman (s) äntligen reagerat på att åtta nya problemområden uppstått under året och att allt färre poliser arbetar med ingripandeverksamhet medan allmänheten får se sina polisanmälningar skrivas av omgående. Ygeman(s) åtgärd är att driva med att Moderaterna inte har tillgång till polisens hemligstämplade rapport.
"Hö, hö!"
Anders Ygeman har sent omsider vaknat till och twittrar ett skämt om Moderaterna, som enda reaktion på att områden där rättsväsendet och svensk lag inte längre gäller har ökat och att polisen kommer allt längre bort från allmänheten.
Känns seriöst av den kompetensutmanade Ygeman. Sverige har väl aldrig varit tryggare. Tryggare i vetskapen om att vi har politiker som är en del av problemet och inte lösningen.

En seriös politiker hade inte gjort skojfrisk partipolitik av att svensk lag och ordning ska gälla inom landets gränser, utan tagit tag i saken. Anders Ygeman (s) är helt enkelt inte seriös.


således artikel Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

det är alla artiklar Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/anders-ygemans-reaktion-pa-polisens.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna"

Skicka en kommentar