Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut

Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut
länk : Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut

Läs också


Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut

Grannlandet Rysslands diktator Vladimir Putin har uttalat nya hot mot Sverige, samtidigt som ryska Norra Flottan nu går in i Östersjön, inklusive flera kärnvapenbestyckade fartyg. Det är symptomatiskt att den svenska "fredsrörelsen" tiger i sin kritik av detta, medan övriga nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut till diktatorn Putins försvar.
Den ryska delrepubliken Sveriges flagga, när de svenska inflytelseagenterna och nyttiga volontärerna får bestämma.
Diktatorn Vladimir Putin uttalade alltså nya hot mot Sverige. Vi vet redan tidigare att Kremls man i Sverige, Sven Hirdman, styrelsemedlem i Kremls utrikespolitiska institut tillsammans med diktaturens utrikesminister Lavrov, har sagt att Ryssland har planer för att anfalla Sverige.

Putin säger att Ryssland om Sverige går med i NATO kommer hitta sätt att eliminera detta påstådda hot. Kremls nyhetsbyrå Tass
"We will consider this [Sweden’s joining NATO - TASS] as an additional threat for Russia and will search for the ways to eliminate it"
NATO är en defensiv försvarsallians. Enda sättet ett svenskt medlemskap skulle utgöra ett hot är om Ryssland har för avsikt att anfalla NATO-länder. Sverige är dock redan militärt allierad med de finska grannländerna Finland, Estland, Lettland, Litauen och Polen via det av Sverige efter Parisdåden i handling ratificerade Lissabonfördragets artikel 42.7. Så enda ändringen ett NATO-medlemskap innebär är att Sverige också skulle bli militärt allierad med Norge.

Utspelet är intressant, då det sker samtidigt som den ryska Norra Flottan går in i Östersjön, inklusive flera kärnvapenbstyckade fartyg, till vilket RFS Dimitrij Donskoj, världens största ubåt, bärandes upp till 200 toppmoderna kärnvapenstridsspetsar ombord på Bulavarobotar, räknas. Det handlar om att deflektera bort försvarsdebatten och den säkerhetspolitiska debatten från det faktum att Ryssland i sommar kraftsamlar två av sina flottor till lilla Östersjön och skickar in kärnvapenbestyckade fartyg i vad man påstår ska vara ett kärnvapenfritt område (vilket redan tidigare var en lögn - det finns kärnvapenlager i Königsberg-exklaven och den ryska flottbasen Baltijsk).

Den svenska "fredsrörelsen", som alltid varit finansierad från Kreml, säger förstås ingenting i protest mot de ryska kärnvapenbestyckade fartygen. Det understryker bara var deras lojaliteter ligger och att deras verksamhet aldrig handlat om fred utan om att stödja diktaturen i Kreml i dess nuvarande och tidigare former.

Samtidigt rycker nyttiga volontärer och Kremls inflytelseagenter ut i Sverige, t ex en ledarskribent på Aftonbladet.

Det blir en minst sagt intressant sommar med Norra Flottan i Östersjön. På den positiva sidan så behöver man inte ockupera Gotland, utan med den här volymen av fartyg i detta innanhav så kan man effektivt med eget luftvärn ombord spärra av hela Östersjön.

Baltikum behöver dock inte vara målet. Det kan lika gärna handla om ett återförande av Vitryssland in under Kremls styre, där eventuella motåtgärder kan motverkas eller åtminstone avledas via det störande moment som Norra Flottan innebär. Men förhoppningsvis blir det inte skarpt. Avgörande blir om Norra Flottan faktiskt vänder hem igen efter den påstådda örlogsparaden, eller om den stannar kvar tills den stora ryska anfallsövningen Zapad 17, där mycket stora truppkoncentrationer ska skickas in i Vitryssland.

Andra positiva saker är att olika skribenter, redaktioner och nyttiga volontärer i sådana här lägen bekänner färg. Aftonbladets ledarredaktion med annars Kremlkritiske Anders Lindberg har nu visat var lojaliteten egentligen ligger via Sima.

Putins uttalande om ett svensk medlemskap ska ses som en direkt upplysning att man kommer ta åtgärder för att påverka svensk beslutsprocess för att eliminera ett svenskt medlemskap i NATO. Man har redan tidigare försökt sig på detta med Montenegro, där Kreml nästan lyckades ordna en statskupp och mord på premiärministern.

Ryssland är en diktatur, en av världens hårdaste, hårdare än Vietnam, Kuba och Vitryssland utifrån 60 mätta kriterier. Att låtsas hålla allmänna val förändrar inte detta - man håller val även i Nordkorea. Ryssland är också en diktatur som invaderar, annekterar grannländers territorium i brott mot folkrätten och utövar mellanstatligt krig i Europa idag den 3:e juni 2017.


således artikel Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut

det är alla artiklar Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/putin-hotar-sverige-nyttiga-volontarer.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Putin hotar Sverige - nyttiga volontärer och inflytelseagenter rycker ut"

Skicka en kommentar