Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen

Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen
länk : Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen

Läs också


Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen

Alltid suveräne författarkollegan Thomas Engström säger återigen som det är på SvD:s ledarsida. Denna gång konstaterar han att politikerna aldrig kommer lösa de problem de själva skapat, oavsett vem som sitter i regering.
Makarna författaren Thomas Engström och skribenten Margit Richert vid järnvägsstationen i Zugdidi, Georgien.
Thomas Engström konstaterar nu att politikerna, oavsett vem som sitter i regering, aldrig kommer lösa några problem de skapat.
"Det spelar ingen som helst roll vilket block som styr landet. Ingen kommer att bygga bort bostadsköerna, det kommer aldrig att skapas förutsättningar för några lärlingsjobb och krånglet för småföretagarna kommer aldrig – och då menar jag aldrig någonsin under några som helst omständigheter förenliga med skapelsens naturlagar – att minska."
Konstaterade själv redan 2013 att det aldrig mer kommer byggas billiga hyresrätter i attraktiva lägen. Köerna kommer således alltid bestå.

Thomas påtalar korrekt att enda sättet att undvika köer är att släppa marknader fria och konkurrensutsätta. Vilket förstås inte politikerna kommer göra, eftersom det fråntar dem makt, och dessutom skulle riskera sänka priserna på deras bostadsrätter i centrala Stockholm...

Eller politiker och politiker, Thomas kallar dem vid sin rätta benämning: "pajasar och hokuspokusartister".


således artikel Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen

det är alla artiklar Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/06/thomas-engstrom-sager-som-det-ar.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Thomas Engström säger som det är - politikerna är problemet, inte lösningen"

Skicka en kommentar