De sju nycklarna blir teveserie

De sju nycklarna blir teveserie - Hej kompis Diet tips och allmän information, I artikeln du läste denna gång med titeln De sju nycklarna blir teveserie, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel Diet tips, Artikel hälsosam mat, Artikel nyheter, Artikel recept, Artikel underhållning, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : De sju nycklarna blir teveserie
länk : De sju nycklarna blir teveserie

Läs också


De sju nycklarna blir teveserie

En bok som med mycket hög sannolikhet faller många av bloggens läsare i smaken är säkerhetskonsulten  och författaren Åsa Schwarz bok De sju nycklarna, som släpptes ungefär samtidigt som min egen Höstsol. Romanen ska nu bli en internationell teveserie i Yellow Birds regi.
De sju nycklarna, Åsa Schwarz
Jag har själv ännu inte läst den utgivna versionen av Åsa Schwarz De sju nycklarna, men väl en tidig version av råmanuset, som redan då i mitt tycke var en utmärkt bok. Å andra sidan är jag IT-nörd och tidigare IT-konsult, och det här är en thriller just för IT-folk (men också för närmast sörjande allmänhet eller allmänt säkerhetsoroade människor).

Titeln anspelar på de sju nycklar som används för att underhålla Internets telefonbok DNS säkerhetslösning DNSSEC. Kontrollerar man dessa kan man förstås styra om Internettrafiken till falska sajter etc. Om jag minns rätt så är det egentligen 7x7+7 nycklar i ett system som är designat av en svensk och världsledande expert på just DNSSEC. Men som alltid inom fiktionen så får man ha lite överseende med förenklingar - trots allt är det underhållnings- och spänningslitteratur vi pratar om här och inte någon RFC.
Åsa Schwarz i mitten till höger.
Övriga författare från vänster till höger - Ingrid Elfberg, Susanne Boll, Dan Buthler och Sigfrid Lindhe.
Film- och teverättigheterna till Åsa Schwarz bok har nu sålts till produktionsbolaget Yellow Birds, som t ex filmatiserat Stieg Larssons böcker, och dessa ser möjligheten till en internationell teveserie rapporterar HOI Förlag i ett pressmeddelande.

Välförtjänat och ett stort grattis till Åsa, som jag hoppas nu fått ett ordentligt genombrott.



således artikel De sju nycklarna blir teveserie

det är alla artiklar De sju nycklarna blir teveserie Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln De sju nycklarna blir teveserie adressen https://allmaninf.blogspot.com/2017/11/de-sju-nycklarna-blir-teveserie.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "De sju nycklarna blir teveserie"

Skicka en kommentar